Zorg en Welzijn

Beweging is gezond en doet mensen goed. Een beweegvriendelijke ingerichte omgeving stimuleert en daagt mensen uit om te bewegen en mag om die reden niet ontbreken bij zorg- en welzijnsinstellingen. Het draagt op een positieve manier bij aan de fysieke en mentale gezondheid van mensen. Het inrichten van een speel- en beweegomgeving vraagt om maatwerk. Samen kijken wij naar de mogelijkheden en de zorgbehoeften van de gebruikers. Wij richten speel- en beweegruimtes in voor zorg- en welzijnsinstellingen, die mensen plezier bieden en in beweging brengen. Want dat doet een mens goed!  

  • Met onze ervaring in speel- en beweegplezier en de creativiteit van onze medewerkers richten wij een buitenomgeving geheel naar wens in.
  • Samen met jou en de gebruikers bepalen wij de invulling van de speel- en beweegomgeving. Iedere speel- en beweegomgeving van Replay Speeltoestellen is dus uniek!
  • In ons eigen fabriekspand bedenken, ontwerpen en maken wij houten speeltoestellen op maat.
  • Wij werken met duurzame materialen. Waar mogelijk hergebruiken we gebruikte onderdelen en speeltoestellen. Deze knappen we op om vervolgens opnieuw te monteren en gebruiken, inclusief keuring. Cradle-to-cradle, zo noemen we dat. We maken uitsluitend gebruik van FSC®-hout en andere duurzame materialen (ISO 14001) om onze CO2-voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur / Adviseur spelen
Regio België

Katja de Beer- Sanders

Adviseur spelen
Regio Zuid-Nederland

Jordy Kleinendorst

Adviseur spelen
Regio West & Midden-Nederland

Jeroen van der Mei

Adviseur spelen
Regio Noord & Oost-Nederland