Onderwijs en Kinderopvang

Spelen en bewegen is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Beweging draagt bij aan onder andere de ontwikkeling van de motoriek en coördinatie en door te spelen leren kinderen. Spelen maakt kinderen socialer en creatiever, waardoor ze nieuwe dingen ontdekken. Naast dat spelen natuurlijk hartstikke leuk is, leren kinderen problemen op te lossen, om te gaan met teleurstellingen en niet op te geven. Replay Speeltoestellen richt een schoolplein of speelplek op een unieke manier in, zodat spelen en bewegen wordt gestimuleerd. Dit doen we samen met al onze medewerkers en altijd met oog voor mens en milieu. 

  • Met onze creativiteit en ervaring in speel- en beweegplezier richten wij jouw schoolplein of speelplek geheel naar wens in.
  • Samen met jou en de gebruikers bepalen wij de invulling van de speelomgeving. Iedere speelomgeving van Replay Speeltoestellen is dus uniek!
  • In ons eigen fabriekspand bedenken, ontwerpen en maken wij speel- en beweegtoestellen op maat.
  • Wij werken met duurzame materialen. Waar mogelijk hergebruiken we gebruikte onderdelen en speeltoestellen. Deze knappen we op om vervolgens opnieuw te monteren en gebruiken, inclusief keuring. Cradle-to-cradle, zo noemen we dat. We maken uitsluitend gebruik van FSC®-hout en andere duurzame materialen (ISO 14001) om onze CO2-voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

OBS de Graswinkel

In opdracht van Herman Vaessen een boomhut mogen ontwerpen en realiseren.

Lees meer

Wilhelminaschool

Wat past onze 'Katwilg' mooi in deze natuurlijke omgeving. Een mooi project en een tevreden klant!

Lees meer

Heldringschool

Speelplein in Rotterdam volledig vernieuwd met speeltoestellen, watertoestel en een verkeersplein.

Lees meer

OBS de Kajuit

In opdracht van Van Amerongen Infra uit Uithoorn hebben we een prachtige natuurlijke speelplaats mogen ontwerpen en plaatsen. 

Lees meer

Kindcentrum MMiXX

Kindcentrum MMiXX in Leidschendam koos voor een groene speelplek. Een plek waar kinderen van verschillende leeftijden kunnen klimmen, klauteren, kruipen, rennen en glijden.

Lees meer

Basisschool Sint-Clara

Een vernieuwd natuurlijk schoolplein voor basisschool Sint-Clara in Arendonk, België.

Lees meer
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur / Adviseur spelen
Regio Noord- & Oost-Nederland

Katja de Beer- Sanders

Adviseur spelen
Regio Zuid-Nederland

Jordy Kleinendorst

Adviseur spelen
Regio West-Nederland