0

Onze werkwijze

Het is ons doel om onze opdrachtgevers te ontzorgen van A tot Z. We willen alle projecten tot een succes maken. Hoe we dat doen en hoe wij dit aanpakken? Dat leggen we je graag uit!

Inventarisatie naar behoeften

Elk project dat wij aangaan begint altijd met een gesprek met de klant. In dit eerste gesprek inventariseren wij de behoeften. Het is voor ons belangrijk om te weten welke wensen er zijn, en welke eventuele restricties. Ook nemen wij graag een kijkje op de locatie waar de speelplek gerealiseerd zal worden. Zo kunnen we de sfeer van de omgeving proeven en zien wat de beschikbare speelruimte is. Dat helpt ons in de volgende fase van het project om een geschikt ontwerp te maken.

Het maken van het ontwerp

Wanneer wij een goed beeld hebben van de speelruimte gaan onze ontwerpers aan de slag met het maken van een uniek, creatief én functioneel ontwerp. Zij brengen de speel- of beweegplek visueel in beeld. Het ontwerp wordt natuurlijk gebaseerd op de wensen van de klant, maar houdt ook rekening met praktische zaken als routes, toegankelijkheid, aansluiting op de omgeving en alle andere aspecten die van invloed kunnen zijn op het inrichten van de buitenruimte.

Het belangrijkste aan het ontwerp is dat de doelgroep centraal staat. De plek moet aansluiten bij de belevingswereld van de eindgebruikers. Bij het kiezen van de speeltoestellen - en de vorm, kleur en materiaalsoorten hiervan – houden wij dit dan ook altijd in ons achterhoofd. Daarnaast letten wij er ook direct op dat de gekozen toestellen mooi aansluiten op de omgeving.

Het productieproces

Wij produceren onze eigen speeltoestellen. We kunnen vanuit ons fabriekspand in Beringe, Noord-Limburg, op maat gemaakte speeltoestellen creëren voor ieder project. Dit maakt het ook mogelijk om helemaal in te spelen op de wensen van de klant en 100% unieke speeltoestellen te maken. We kunnen snel schakelen en zijn erg flexibel. Iets wat voor ons erg belangrijk is. We denken graag mee en zorgen ervoor dat de klant volledig op maat gemaakte speeltoestellen krijgt. Uiteraard verliezen we kwaliteit en veiligheidsnormen hierbij niet uit het oog.

Vakkundige montage

Wanneer de speeltoestellen geproduceerd zijn is het tijd om deze te gaan monteren op de speelplek. Om veilig gebruik te kunnen maken van de toestellen is het van belang dat deze montage op een vakkundige manier gebeurt, volgens de huidige veiligheidsvoorschriften. Vandaar dat wij vakkundige en opgeleide monteurs in dienst hebben die de montage van jouw speeltoestellen kunnen verzorgen. Zij zorgen ervoor dat alles deugdelijk gemonteerd en veilig geïnstalleerd wordt.

Het belang van goed onderhoud

Wanneer de speeltoestellen gemonteerd zijn ben je er nog niet. Het is noodzakelijk om regelmatig onderhoud te plegen aan de toestellen. In de regel is de beheerder verantwoordelijk voor het onderhoud en de waarborging van de veiligheid van de speelplek. Bij de oplevering hiervan ontvangt deze dan ook een veiligheidsvoorschrift waarin staat vermeld hoe je de levensduur van je speeltoestel kunt verlengen door regelmatige controle, inspectie en onderhoud.

De speeltoestellen moeten worden gecontroleerd in overeenstemming met de instructies van de fabrikant en volgens een minimale frequentie die wordt bepaald door de norm EN 1176-7. Wij bieden de mogelijkheid het onderhoud via een onderhoudscontract bij onze vakmensen onder te brengen, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. Door middel van het onderhoudscontract zijn wij verantwoordelijk voor de controle van de speeltoestellen, de uitvoering van het onderhoud en de eventuele vervanging van onderdelen. Is dat iets voor jou? Neem dan gerust contact met ons op.

Mooie samenwerkingen

Wij hebben het geluk dat we voor veel verschillende klanten mogen werken. Elke klant heeft andere wensen en doelen. Ons doel is om elke klant gelukkig te maken met een eigen, uniek eindproduct. Met onderstaande klanten hebben wij al mooie samenwerkingen aan mogen gaan. Ben jij de volgende?

Kunnen we ergens mee helpen?

Ons team van adviseurs staat klaar om je te helpen. Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur
Adviseur spelen regio België

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure Benelux /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Joan Daniëls

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland