Onze werkwijze

Ontzorgen van A tot Z

1. Behoeften inventariseren
In een eerste gesprek inventariseren wij de behoeften. Wat zijn de wensen? En wat niet? We komen graag op locatie om de sfeer te proeven en de speelruimte te bekijken. Onze adviseur bespreekt met jou welke elementen terug moeten komen in de speel- en beweegomgeving. Vervolgens gaan we terug naar de tekentafel om een ontwerp te maken.

2. Ontwerp maken
Onze ontwerpers maken een uniek, creatief en functioneel ontwerp van de inrichting van de speel- en beweegplek. Het ontwerp wordt gebaseerd op de inventarisatie van de eisen en wensen en zaken als routes, toegankelijkheid, aansluiting op de omgeving en alle aspecten die van invloed kunnen zijn op het inrichten van de speel- of beweegplek. De doelgroep staat centraal. De plek moet aansluiten bij de belevingswereld van de gebruikers. Wij ontwerpen en kiezen de toestellen die aansluiten bij de omgeving wat betreft materiaal, kleur, vorm en transparantie.

3. Eigen productie
Vanuit ons moderne fabriekspand in Beringe, Noord-Limburg, creëren onze medewerkers op maat gemaakte speeltoestellen. Onze eigen productie maakt het mogelijk om in te spelen op de wensen van onze klanten én dat we snel kunnen schakelen. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We denken mee over oplossingen en maken volledig unieke, op maat gemaakte speeltoestellen voor een unieke invulling van de buitenruimte. Kwaliteit en de veiligheidsnormen verliezen we hierbij uiteraard niet uit het oog.

4. Monteren
Voor het veilig gebruik van een speeltoestel is een vakkundige montage volgens de huidige veiligheidsvoorschriften van essentieel belang. Bij Replay Speeltoestellen werken we met vakkundige en opgeleide monteurs. Zij kennen de producten door en door en kunnen de montage van jouw aangekochte toestel verzorgen. Met inachtneming van de montage- en veiligheidsvoorschriften zorgen zij ervoor dat speeltoestellen deugdelijk gemonteerd en veilig geïnstalleerd worden.

5. Onderhoud uitvoeren
Het reguliere onderhoud van speeltoestellen is zeer belangrijk. Goed onderhoud voorkomt onveilige situaties. Bij iedere levering van een speeltoestel ontvang je van ons een veiligheidsvoorschrift. Hierin staat vermeld hoe je de levensduur van het speeltoestel kunt verlengen door regelmatige controle, inspectie en onderhoud. In de regel is de beheerder verantwoordelijk voor het onderhoud en waarborging van de veiligheid. De speeltoestellen moeten worden gecontroleerd in overeenstemming met de instructies van de fabrikant en volgens een minimale frequentie die wordt bepaald door de norm EN 1176-7. Wij bieden de mogelijkheid het onderhoud via een onderhoudscontract bij onze vakmensen onder te brengen. Zij zijn verantwoordelijk voor de controle van de speeltoestellen, de uitvoering van het onderhoud en de eventuele vervanging van onderdelen.

Mooie samenwerkingen

Wij hebben het geluk dat we voor veel verschillende klanten mogen werken. Elke klant heeft andere wensen en doelen. Ons doel is om elke klant gelukkig te maken met een eigen, uniek eindproduct. Met onderstaande klanten hebben wij al mooie samenwerkingen aan mogen gaan. Ben jij de volgende?

 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur / Adviseur spelen
Regio België

Jordy Kleinendorst

Adviseur spelen
Regio West & Midden-Nederland

Jeroen van der Mei

Adviseur spelen
Regio Noord & Oost-Nederland