0

Speeltoestellen plaatsen en monteren

Wanneer er een nieuw speeltoestel, of een geheel nieuwe speeltuin, geplaatst gaat worden, is het belangrijk dat dit vakkundig gedaan wordt. Veiligheid staat namelijk altijd voorop! Vandaar dat wij bij Replay Speeltoestellen uitsluitend met vakkundige en opgeleide monteurs werken. Zo kunnen we erop vertrouwen dat de montage tot in de puntjes verzorgd wordt, waardoor kinderen veilig en zorgeloos kunnen spelen.

Montage met aandacht

Een speeltoestel moet altijd veilig zijn. Kinderen moeten speeltoestellen kunnen gebruiken zonder zorgen. Vandaar dat een vakkundige montage met volledige aandacht en volgens de huidige veiligheidsvoorschriften van essentieel belang is. Er dient zeer secuur te werk te gaan. Een afwijking van een millimeter kan al grote gevolgen hebben voor de veiligheid van een speeltoestel. En dat willen we natuurlijk voorkomen! Vandaar dat onze monteurs de producten door en door kennen en met zorg en aandacht te werk gaan.

Bij het plaatsen van speeltoestellen wordt altijd rekening gehouden met de montage- en veiligheidsvoorschriften. Deze voorschriften zorgen ervoor dat de speeltoestellen degelijk gemonteerd en veilig geïnstalleerd worden. Wij kiezen er daarom ook voor om met vaste monteurs te werken. Zo blijven de lijnen kort en kunnen we altijd hoogwaardige kwaliteit leveren. De monteurs hebben allemaal een VCA*-veiligheidscertificaat. Het aanleggen van jouw speeltoestellen of speeltuin is bij ons dus altijd in veilige handen!

Veilige omgeving

Bij het veilig plaatsen en monteren van speeltoestellen hoort er ook aandacht te zijn voor een veilige omgeving rondom het speeltoestel. Vandaar dat wij niet alleen aandachtige keuzes maken in onze materiaalsoorten voor de speeltoestellen zelf, maar ook goed nadenken over onze ondergronden. In ons assortiment zijn verschillende soorten veilige ondergronden te vinden. Zo hebben we bijvoorbeeld (kunst)gras, zand, rubberen tegels, houtsnippers, tigermulch, gietvloeren en betonvloeren.

Al deze ondergronden voldoen aan de EN 1176 en/of EN 1177 norm. Hierdoor weten we zeker dat kinderen zorgeloos over de speelplaats van toestel naar toestel kunnen rennen. Mochten ze een keer ten val komen, dan wordt door deze ondergronden de kans op letsel verkleind. Ze kunnen na het vallen gewoon weer opstaan.

Samen voor veiligheid

Om de plaatsing en montage van de speeltoestellen zo vlekkeloos en veilig mogelijk te laten verlopen, hebben wij ook de hulp van onze klant nodig. Vandaar dat wij een aantal montagevoorwaarden hebben opgesteld. Deze voorwaarden gaan onder andere over de inrichting van de werkomgeving voor onze monteurs. Hoe zullen wij de werkplek aantreffen, welke voorzieningen zijn aanwezig en wat wordt er van elkaar verwacht. Dit doen we zodat het monteren op een veilige manier kan gebeuren en dat er geen beschadiging zal plaatsvinden aan de toestellen.

Natuurlijk informeren wij de klant altijd van te voren over deze montagevoorwaarden. Wil jij ze alvast bekijken? Dat kan ook, via deze link. Mochten er enige vragen zijn, stel ze dan gerust. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen veilig en zorgeloos kunnen spelen op onze speeltoestellen!

Mooie samenwerkingen

Wij hebben het geluk dat we voor veel verschillende klanten mogen werken. Elke klant heeft andere wensen en doelen. Ons doel is om elke klant gelukkig te maken met een eigen, uniek eindproduct. Met onderstaande klanten hebben wij al mooie samenwerkingen aan mogen gaan. Ben jij de volgende?

Kunnen we ergens mee helpen?

Ons team van adviseurs staat klaar om je te helpen. Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur
Adviseur spelen regio België

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure Benelux /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Joan Daniëls

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland