Certificeringen

Veiligheid en certificaten
Replay Speeltoestellen werkt volgens de nieuwste wetgeving en normen. Alle speeltoestellen voldoen aan de veiligheidseisen zoals vereist in het Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen (WAS). Voor keuringen van de door ons aangelegde speelplekken werken we nauw samen met TÜV Nederland en keurmerkinstituut. We werken continu aan de doorontwikkeling van de organisatie om de hoogste kwaliteit te kunnen blijven waarborgen. Dit wordt bevestigd met onderstaande certificaten.

Bekijk hier de certificaten

ISO 14001

ISO 14001 is een systeem dat zich richt op het beheersen en verbeteren van prestaties op milieugebied. Het is een internationaal geaccepteerde norm. Via een milieumanagementsysteem wordt structureel aandacht besteed aan milieu in de bedrijfsvoering.

Bekijk certificaat

ISO 9001

ISO 9001 is een certificering die laat zien dat onze organisatie voldoet aan internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Het certificaat, afgegeven door een onafhankelijk externe partij, toont aan dat de kwaliteit van het Replay Speeltoestellen managementsysteem is geborgd.

Bekijk certificaat

VCA*

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het is een veelzijdig programma waarmee Replay Speeltoestellen jaarlijks wordt getoetst en gecertificeerd op haar VGM-beheersysteem. Het VCA-certificaat toont aan dat wij het werk verantwoord en veilig uitvoeren.

Bekijk certificaat

CO² prestatieladder

Bekijk certificaat

FSC®-keurmerk

Het FSC®-keurmerk van de Forest Stewardship Council geeft aan dat het hout afkomstig is uit een bos dat onafhankelijk is beoordeeld als een goed beheerd bos volgens de normen voor milieu (duurzaam), sociale omstandigheden en economie.

Bekijk certificaat

Erkend SBB leerbedrijf

We delen onze kennis en ervaring graag actief met de volgende generatie speelplezierprofessionals. Een stage in de praktijk is voor deelnemers aan een mbo-beroepsopleiding een verplicht onderdeel van hun opleiding. Die stage moet gevolgd worden bij een bedrijf dat ‘erkend’ is. Dat wil zeggen: dat het bedrijf voldoet aan voorwaarden om een kwalitatief goede stage te bieden.


Mooie samenwerkingen

Wij hebben het geluk dat we voor veel verschillende klanten mogen werken. Elke klant heeft andere wensen en doelen. Ons doel is om elke klant gelukkig te maken met een eigen, uniek eindproduct. Met onderstaande klanten hebben wij al mooie samenwerkingen aan mogen gaan. Ben jij de volgende?

 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur / Adviseur spelen
Regio België

Jordy Kleinendorst

Adviseur spelen
Regio West & Midden-Nederland

Jeroen van der Mei

Adviseur spelen
Regio Noord & Oost-Nederland