0

Replay Leaseconcept

Wij bij Replay Speeltoestellen vinden het belangrijk dat onze speeltoestellen beschikbaar zijn voor iedereen. Voor elke soort opdrachtgever die een project uit wilt voeren op het gebied van speeltoestellen. De aanschaf hiervan kan echter invloed hebben op het werkkapitaal van een organisatie, waardoor niet iedereen in staat is om aan nieuwe speeltoestellen te komen. Vandaar dat wij het Replay Leaseconcept in het leven hebben geroepen.

De voordelen

Via ons leaseconcept is het mogelijk om gloednieuwe speeltoestellen bij ons te leasen. Je hoeft dan niet in één keer het volledige bedrag van de speeltoestellen neer te leggen, maar betaalt maandelijks een afgesproken bedrag. En dit terwijl je het nieuwe speeltoestel wel direct tot je beschikking hebt! Ideaal dus!

We zetten de voordelen van het Replay Leaseconcept graag voor je op een rijtje:

  • Gloednieuwe en veilige speeltoestellen direct tot je beschikking, met behoud van werkkapitaal
  • Financiering tot 100% mogelijk
  • Vooraf heb je volledig inzicht in de vaste kosten per maand
  • De hoogte van je maandbedrag is zelf te bepalen, in combinatie met het aantal betaaltermijnen
  • Fiscale aftrek is mogelijk
  • Je weet vooraf exact wat je krijgt en waar je aan toe bent

Altijd veilige speeltoestellen

Om het allemaal nog wat gemakkelijker voor je te maken is het mogelijk om het leaseconcept te combineren met onze onderhouds- en keuringscontracten. Door gebruik te maken van deze contracten ben je er altijd zeker van dat jouw speeltoestellen in perfecte en veilige conditie zijn. Heel belangrijk!

Wanneer je een onderhouds- en keuringscontract bij ons afsluit ontzorgen wij je in het volgende:

  • We leveren snelle oplossingen en reparaties wanneer er problemen zijn aan de speeltoestellen
  • Er zullen nooit gevaarlijke en/of beschadigde speeltoestellen op je terrein aanwezig zijn, omdat wij het onderhoud aan deze speeltoestellen verzorgen
  • Jaarlijks vinden er vastgestelde keuringen van de speeltoestellen plaats door een onafhankelijke inspecteur, zodat de aanwezige speeltoestellen altijd aan de laatste normen voldoen

Iets voor jou?

Is het Replay Leaseconcept iets voor jou? Zie jij de voordelen ervan in? Leuk! Neem gerust contact op met onze adviseurs. Wij informeren je graag over de mogelijkheden en details!

Mooie samenwerkingen

Wij hebben het geluk dat we voor veel verschillende klanten mogen werken. Elke klant heeft andere wensen en doelen. Ons doel is om elke klant gelukkig te maken met een eigen, uniek eindproduct. Met onderstaande klanten hebben wij al mooie samenwerkingen aan mogen gaan. Ben jij de volgende?

Kunnen we ergens mee helpen?

Ons team van adviseurs staat klaar om je te helpen. Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur
Adviseur spelen regio België

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure Benelux /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Joan Daniëls

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland