0

Garantiebepalingen

Wanneer je speel- en/of beweegtoestellen aanschaft, of bijvoorbeeld producten van ons park- en straatmeubilair, dan ben je misschien benieuwd hoe het zit met de garantie op de toestellen. Dat begrijpen wij heel goed en daarom geven we je daar graag uitgebreid antwoord op.

Wij geven levenslange garantie op onze producten, gedurende de levens duur van de toestellen! Dat is de regel.

Nu zitten daar natuurlijk wel enkele voorwaarden aan verbonden. Deze zijn in onderstaand document te vinden:
Garantiebepalingen Replay Speeltoestellen

Vragen?

Heb je vragen over de garantiebepalingen, of over een ander onderwerp, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@replay-speeltoestellen.nl of te bellen naar 077-3066320.

Mooie samenwerkingen

Wij hebben het geluk dat we voor veel verschillende klanten mogen werken. Elke klant heeft andere wensen en doelen. Ons doel is om elke klant gelukkig te maken met een eigen, uniek eindproduct. Met onderstaande klanten hebben wij al mooie samenwerkingen aan mogen gaan. Ben jij de volgende?

Kunnen we ergens mee helpen?

Ons team van adviseurs staat klaar om je te helpen. Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur
Adviseur spelen regio België

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure Benelux /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Joan Daniëls

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland