Replay Speeltoestellen inspiratieblog

De wereld van speeltoestellen is, net als de kinderen die erop spelen, altijd in beweging. De trends en mogelijkheden veranderen door de jaren heen. Zowel op het gebied van ontwerp en uitvoering, als op het gebied van materiaalsoorten. Natuurlijk wel altijd met de veiligheidsvoorschriften in het achterhoofd!

Wil jij op de hoogte blijven van alles wat er speelt binnen onze sector én binnen ons bedrijf? Dan ben je op de juiste pagina beland! Bekijk onze blogartikelen en duik samen met ons in de wereld van speeltoestellen.

Aandacht voor inclusief spelen speelplekken

Er heerst in Nederland een tekort aan inclusieve speelplekken. Dit terwijl deze speelplekken heel belangrijk zijn om ieder kind de mogelijkheid tot vrij spelen en bewegen te bieden. Vandaar dat wij graag meer aandacht schenken aan dit soort speelplekken.

lees meer

Hoe ziet een werkdag van onze Adviseur Spelen Jordy eruit?

Een baan als Adviseur Spelen bij Replay Speeltoestellen is zeer afwisselend. Maar wat behoort er precies allemaal tot het takenpakket? Onze adviseur Jordy Kleinendorst laat het ons weten!

lees meer

Ervaar de voordelen van een binnenspeeltuin

Het is buiten koud, nat en vroeg donker. Niet de meest ideale ingrediënten als het aankomt op buitenspelen. Ga daarom naar een binnenspeeltuin en ervaar de voordelen!

lees meer

Een terugblik op de Recreatie Vakbeurs 2022

Op 15, 16 en 17 november 2022 vond de Recreatie Vakbeurs plaats en wij bij Replay Speeltoestellen waren weer van de partij met ons vaste standnummer. Graag blikken we met je terug op deze geslaagde editie van de beurs.

lees meer

De natuur als je speeltuin

De natuur heeft veel te bieden op het gebied van speelplezier. Vooral in de herfst. Heb je tijdens deze periode motivatie nodig om buiten te gaan spelen? Doe dan inspiratie op door verder te lezen.

lees meer

De creatieve weg naar een nieuw speeltoestel

Altijd al willen weten hoe wij bij Replay Speeltoestellen onze speeltoestellen ontwerpen? Onze Creative Designer Sanne vertelt er alles over. Lees dus snel verder!

lees meer