0

Replay Speeltoestellen inspiratieblog

De wereld van speeltoestellen is, net als de kinderen die erop spelen, altijd in beweging. De trends en mogelijkheden veranderen door de jaren heen. Zowel op het gebied van ontwerp en uitvoering, als op het gebied van materiaalsoorten. Natuurlijk wel altijd met de veiligheidsvoorschriften in het achterhoofd!

Wil jij op de hoogte blijven van alles wat er speelt binnen onze sector én binnen ons bedrijf? Dan ben je op de juiste pagina beland! Bekijk onze blogartikelen en duik samen met ons in de wereld van speeltoestellen.

Het effect van speelgelegenheden in een leisurepark

Leisureparken staan in het teken van vermaak. Het is dan ook het doel van parkeigenaren dat iedere bezoekers zich in het park vermaakt en het liefst zo lang mogelijk. Dus ook de kleinste onder ons! Speelplekken zijn daar de ideale oplossing voor.

lees meer

Bewegen met Replay in sportmaand april

De maand april staat in het teken van sport en spel. Er vinden in deze maand vele sportevenementen plaats. Aangezien wij spelen en bewegen heel belangrijk vinden, spelen wij hier graag op in! Want ook sport- en fitnesstoestellen bieden wij aan.

lees meer

Replay recyclet: hoe wij onze CO2-footprint verkleinen

Door de jaren heen is het recyclen van speeltoestellen en onderdelen daarvan een groot onderdeel geweest van onze business. En nog steeds! Het wordt gelukkig steeds populairder. Lees hier hoe wij recyclen binnen Replay aanpakken.

lees meer

Aandacht voor inclusief spelen speelplekken

Er heerst in Nederland een tekort aan inclusieve speelplekken. Dit terwijl deze speelplekken heel belangrijk zijn om ieder kind de mogelijkheid tot vrij spelen en bewegen te bieden. Vandaar dat wij graag meer aandacht schenken aan dit soort speelplekken.

lees meer

Hoe ziet een werkdag van onze Adviseur Spelen Jordy eruit?

Een baan als Adviseur Spelen bij Replay Speeltoestellen is zeer afwisselend. Maar wat behoort er precies allemaal tot het takenpakket? Onze adviseur Jordy Kleinendorst laat het ons weten!

lees meer

Ervaar de voordelen van een binnenspeeltuin

Het is buiten koud, nat en vroeg donker. Niet de meest ideale ingrediënten als het aankomt op buitenspelen. Ga daarom naar een binnenspeeltuin en ervaar de voordelen!

lees meer