0

Replay Speeltoestellen inspiratieblog

De wereld van speeltoestellen is, net als de kinderen die erop spelen, altijd in beweging. De trends en mogelijkheden veranderen door de jaren heen. Zowel op het gebied van ontwerp en uitvoering, als op het gebied van materiaalsoorten. Natuurlijk wel altijd met de veiligheidsvoorschriften in het achterhoofd!

Wil jij op de hoogte blijven van alles wat er speelt binnen onze sector én binnen ons bedrijf? Dan ben je op de juiste pagina beland! Bekijk onze blogartikelen en duik samen met ons in de wereld van speeltoestellen.

Unieke avonturen: De kracht van maatwerk speeltoestellen

In de wereld van speeltoestellen is er een opvallende trend die steeds meer aandacht krijgt: maatwerk. Wat betekent dit precies en waarom je maatwerk speeltoestellen zou moeten overwegen. Laten we duiken in de wereld van maatwerk speeltoestellen.

lees meer

De top 5 trends in bewegen en spelen in 2024

Wat zijn de top 5 trends in bewegen en spelen? De moderne samenleving erkent steeds meer het belang van een gezonde levensstijl, zowel fysiek als mentaal. Deze erkenning heeft geleid tot innovaties en trends in recreatieve ruimtes, zoals speelplekken.

lees meer

Certificeren: wat betekent dit en waarom is dit noodzakelijk

Regelmatig krijgen wij de vraag: “Waarom moet een speeltoestel gekeurd worden"? Om duidelijkheid te scheppen legt onze Veilig spelen & Certificering medewerker Henri je graag een en ander uit omtrent het keuren van speeltoestellen.

lees meer

Wat bepaalt het succes van een speeltuin?

Een mooi ingerichte speeltuin met veel spelende kinderen, dat wordt vaak gezien als de definitie van een succesvolle speeltuin. Maar is dit in werkelijkheid ook het geval? Of zijn er andere belangrijkere aspecten die zorgen voor het succes van een speeltu

lees meer

Dé schakel tussen ontwerp en productie

Tussen het ontwerpen en produceren van een speeltoestel bevindt zich nog een fase: het maken van een technische tekening. Sharon, onze Technisch Tekenaar, laat ons weten welke werkzaamheden er allemaal tot haar takenpakket behoren.

lees meer

De leukste leisureparken voor tijdens de zomervakantie – deel 2

Vanwege de vele positieve reacties op ons vorige blogartikel hebben wij besloten om een tweede lijstje te maken met leisurparken die leuk zijn om te bezoeken tijdens de zomervakantie. Er is nog tijd genoeg om leuke uitstapjes te maken! Ga je mee?

lees meer