Inspectie

Voor het behoud van een veilig speeltoestel
Voor het waarborgen van de veiligheid moeten speeltoestellen regelmatig geïnspecteerd worden. Een speeltoestel dient te voldoen aan de normen en veiligheidseisen van EN 1176. Met een inspectie maak je inzichtelijk of het gebruik van het speeltoestel nog steeds veilig is en welke eventuele acties ondernomen moeten worden voor het veilig houden van een speeltoestel.

Je kunt bij ons terecht voor inspecties van speeltoestellen. Onze professionele inspecteurs zijn SVS gecertificeerd (Inspecteur Spelen 2-ster) en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en normeringen, zodat je er zeker van kunt zijn dat alle veiligheidsaspecten zorgvuldig en weloverwogen in kaart worden gebracht. De inzichten en resultaten worden uitgewerkt in een overzichtelijk rapport waar duidelijk wordt aangegeven welke benodigde reparaties of eventuele herstelwerkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Aan het rapport voegen we een prijsopgave voor eventuele reparatie of herstelwerkzaamheden toe, zodat je snel kunt zien waar je aan toe bent.

Mooie samenwerkingen

 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur / Adviseur spelen
Regio Noord- & Oost-Nederland

Katja de Beer- Sanders

Adviseur spelen
Regio Zuid-Nederland

Jordy Kleinendorst

Adviseur spelen
Regio West-Nederland