0

Inspectie

Wanneer het gaat om de veiligheid van speeltoestellen, dan wil je nooit risico’s nemen. Het is belangrijk dat kinderen zonder zorgen en gevaar kunnen spelen. Vandaar dat het belangrijk is om speeltoestellen regelmatig te inspecteren. Bij deze inspectie wordt gekeken of een speeltoestel nog aan de normen en veiligheidseisen van EN 1176 voldoet. Je maakt hiermee dus inzichtelijk of er nog veilig gespeeld kan worden op het toestel, en zo niet, welke acties er ondernomen dienen te worden om de veiligheid van het toestel te waarborgen.

Soms kan er bijvoorbeeld uit een inspectie naar voren komen dat er onderhoud uitgevoerd moet worden aan een speeltoestel. Misschien dient een onderdeel gerepareerd of vervangen te worden. Mocht het toestel erg beschadigd zijn en wilt alleen een onderhoudsbeurt niet baten, dan kan het ook zo zijn dat het speeltoestel volledig vervangen moet worden.

Onze inspecteurs staan voor je klaar

Het regelmatig laten inspecteren van je speeltoestellen is erg belangrijk! Om onze klanten hierin te ontzorgen kunnen zij bij ons terecht voor inspecties van speeltoestellen. Wij hebben professionele inspecteurs in dienst, die SVS gecertificeerd zijn (Inspecteur Spelen 2-ster) en altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en normeringen. Zo kun je er zeker van zijn dat alle veiligheidsaspecten zorgvuldig en weloverwogen in kaart worden gebracht.

Als de inspectie gedaan is worden de inzichten en resultaten voor je uitgewerkt in een overzichtelijk rapport. In dit rapport lees je welke eventuele reparaties of herstelwerkzaamheden uitgevoerd dienen te worden om de speeltoestellen weer aan de veiligheidseisen te laten voldoen. Bij dit rapport voegen wij ook meteen een prijsopgave voor de eventuele werkzaamheden, zodat je direct ziet waar je aan toe bent.

Vragen?

Heb je vragen op het gebied van inspectie, of over een ander onderwerp, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar!

 

Mooie samenwerkingen

Wij hebben het geluk dat we voor veel verschillende klanten mogen werken. Elke klant heeft andere wensen en doelen. Ons doel is om elke klant gelukkig te maken met een eigen, uniek eindproduct. Met onderstaande klanten hebben wij al mooie samenwerkingen aan mogen gaan. Ben jij de volgende?

Kunnen we ergens mee helpen?

Ons team van adviseurs staat klaar om je te helpen. Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur
Adviseur spelen regio België

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure Benelux /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Joan Daniëls

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland