Over Replay Speeltoestellen

Replay Speeltoestellen is van oorsprong een familiebedrijf met al meer dan 30 jaar ervaring in speel- en beweegplezier. Wij zijn nadien begonnen met het overnemen, opknappen en opnieuw aanbieden van gebruikte speeltoestellen. Tegenwoordig ontwerpen, produceren en monteren wij unieke speel- en beweegtoestellen op maat in ons eigen fabriekspand in Beringe. Met onze creativiteit en maatwerk mogelijkheden bouwen wij letterlijk aan een unieke manier van spelen, bewegen en genieten. Dit doen we samen met al onze medewerkers en altijd met oog voor mens en milieu. Wij streven naar een unieke invulling van een buitenruimte, waar jong en oud samen kunnen spelen, bewegen en bovenal plezier kunnen maken. Het resultaat, een glimlach van oor tot oor. Dit doen wij voor de openbare ruimte, recreatie, zorg, onderwijs en kinderopvang.

  • Met onze ervaring in speel- en beweegplezier en creativiteit creëren we een uniek aanbod op maat.
  • Samen met jou bepalen wij de invulling van de speel- en beweegomgeving.
  • In ons eigen fabriekspand bedenken, ontwerpen en maken wij speeltoestellen op maat.
  • Wij denken en handelen in duurzame materialen. Het hergebruiken van oude speeltoestellen doen we op de dag van vandaag nog steeds. Waar mogelijk hergebruiken we oude onderdelen en speeltoestellen, knappen deze op en monteren deze opnieuw, inclusief keuring. Cradle-to-cradle, zo noemen we dat. We maken uitsluitend gebruik van FSC®-hout en andere duurzame materialen (ISO 14001) om onze CO2-voetafdruk zo klein mogelijk te houden. 
  • Kwaliteit staat bij ons altijd voorop.

Mooie samenwerkingen

 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur / Adviseur spelen
Regio Noord- & Oost-Nederland

Katja de Beer- Sanders

Adviseur spelen
Regio Zuid-Nederland

Jordy Kleinendorst

Adviseur spelen
Regio West-Nederland