0

Over Replay Speeltoestellen

Replay speeltoestellen is van origine een familiebedrijf dat inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring heeft op het gebied van speel- en beweegplezier. Het begon allemaal met het overnemen, opknappen en opnieuw aanbieden van gebruikte speeltoestellen. Aangezien wij duurzaamheid altijd al belangrijk gevonden hebben proberen wij vanaf het begin af aan zoveel mogelijk materialen te recyclen.

Voor mens en milieu

Inmiddels is onze kennis flink uitgebreid. We knappen niet alleen meer oude speeltoestellen op, we ontwerpen, produceren en monteren tegenwoordig ook speel- en beweegtoestellen. Dit doen wij geheel op maat, naar de wensen van de klant, in ons moderne fabriekspand in Beringe (Noord-Limburg).

Doordat wij speeltoestellen nu zelf produceren, hebben wij ook zelf invloed op de vormgeving en het materiaalgebruik. Zo gebruiken wij zoveel mogelijk duurzame materialen en ontwerpen wij unieke toestellen die perfect aansluiten bij de klant en doelgroep. We kunnen hierin onze creativiteit kwijt en rekening houden met de beste uitkomst voor mens en milieu. Iets wat wij bij Replay Speeltoestellen heel belangrijk vinden.

Verschillende doelen

Onze klanten komen uit verschillende hoeken, dus ook onze toestellen komen uit verschillende hoeken. Zo werken we voor klanten uit het onderwijs, de recreatie sector, de zorg sector, verschillende gemeenten en noem maar op. Elke opdracht heeft zijn eigen doel en vraagt om andere toestellen. Of het nu gaat om het inrichten van een park, een schoolplein of een beweegtuin, we nemen het allemaal voor onze rekening. Ons assortiment bestaat dan ook niet alleen uit speeltoestellen; dit heeft veel meer te bieden. Onder het kopje producten kun je per onderdeel zien welke producten wij aanbieden.

Voor ons is het belangrijk dat alles wat we maken uniek is, duurzaam is, van goede kwaliteit en dat het de klant en eindgebruiker gelukkig maakt!

Mooie samenwerkingen

Wij hebben het geluk dat we voor veel verschillende klanten mogen werken. Elke klant heeft andere wensen en doelen. Ons doel is om elke klant gelukkig te maken met een eigen, uniek eindproduct. Met onderstaande klanten hebben wij al mooie samenwerkingen aan mogen gaan. Ben jij de volgende?

Kunnen we ergens mee helpen?

Ons team van adviseurs staat klaar om je te helpen. Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur
Adviseur spelen regio België

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure Benelux /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Joan Daniëls

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland