0

Gemeente en Openbare ruimte

Dé ontmoetingsplek in de buurt

Speelplekken vind je overal. Niet alleen bij scholen of bij mensen in de tuin, maar ook in woonwijken of andere openbare ruimte.

Dit kan in de vorm van speeltuinen zijn, of parken, of sportvelden bijvoorbeeld. Deze speel- en sportplekken zijn eigendom van de gemeente. Als gemeente zijnde is het belangrijk om voor voldoende speel- en ontspanningsgelegenheden te zorgen.

Het is dan ook zo dat veel van onze klanten gemeenten zijn. Wij bij Replay Speeltoestellen zijn gespecialiseerd in het uniek inrichten van buitenruimen en denken graag met onze klanten mee over de invulling van speelplekken of parken. Aangezien deze plekken openbaar zijn, dient het niet alleen een fijne speelplek te zijn, maar ook een plek waar mensen kunnen bewegen of samenkomen.  

Ontwerp op maat

Wij vinden het belangrijk dat speelplekken of andere openbare ruimten uniek zijn en perfect aansluiten bij de behoefte van de klant en de eindgebruiker. We luisteren altijd naar het doel van de speelplek, voor welke doelgroepen het bedoeld is en in welke omgeving de buitenruimte ligt. Aan de hand van al die elementen zetten wij onze creativiteit in om met een geheel op maat en uniek uitgewerkt plan te komen. Zo zorgen we ervoor dat de elementen spelen, bewegen en genieten samenkomen in al onze ontwerpen.

Duurzaam

Naast dat de inrichting van een buitenruimte aan de wensen van de klant moet voldoen, is het bij ons ook van belang dat er aan het milieu gedacht wordt. Wij streven ernaar om alles op een zo duurzaam mogelijke manier in te richten. Dit doen we door gebruik te maken van duurzame materiaalsoorten voor onze toestellen, maar ook de machines waarmee wij de toestellen maken proberen wij zoveel mogelijk te verduurzamen.

Zo zetten wij ons, samen met onze medewerkers en de klant, in om gemeenten en openbare ruimten zo mooi mogelijk in te richten, met oog voor mens en milieu.

Kunnen we ergens mee helpen?

Ons team van adviseurs staat klaar om je te helpen. Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland