0

Onderhoud

Veiligheid staat voorop als het gaat om het inrichten van speelgelenheden of het creëren van speeltoestellen. Om er ook zeker van te zijn dat de speeltoestellen en speelplekken veilig blijven is er geregeld onderhoud nodig. Door goed onderhoud kun je onveilige situaties voorkomen en dat is natuurlijk erg belangrijk.

Verlenging levensduur

Bij iedere levering van een speeltoestel ontvang je van ons een veiligheidsvoorschrift. In dit voorschrift vind je allerlei informatie over het speeltoestel. Zo staat er bijvoorbeeld in vermeld wat je kunt doen om de levensduur van een speeltoestel te verlengen. Door regelmatige controle, inspecties en onderhoud gaat een speeltoestel veel langer meer. Dat hebben we natuurlijk veel liever dan wanneer je telkens het gehele speeltoestel moet vervangen door een nieuwe. Door goed onderhoud te doen kun je onnodige kosten besparen en ben je ook milieubewust bezig. Het belang hiervan is dus erg groot!

Ontzorgen

Als we kijken naar de regelgeving dan is de beheerder van de speeltoestellen/speelplek verantwoordelijk voor het onderhoud hiervan en voor de waarborging van de veiligheid. Hierbij komt kijken dat de speeltoestellen moeten worden gecontroleerd in overeenstemming met de instructies van de fabrikant en volgens een minimale frequentie die wordt bepaald door de EN 1176-7 norm. Een grote verantwoordelijkheid!

Omdat wij je hierbij graag willen helpen is het mogelijk om het onderhoud via een onderhoudscontract bij onze vakmensen in handen te brengen. Zo kan Replay Speeltoestellen je volledig ontzorgen. Wij zijn dan verantwoordelijk voor de inspectie van de speeltoestellen, de uitvoering van het onderhoud en de eventuele vervanging van onderdelen. Dit scheelt jou een heel hoop zorgen en wij doen het graag! Zo zorgen we er samen voor dat kinderen zorgeloos kunnen blijven spelen!

Interesse?

Heb je interesse in een onderhoudscontract of hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers leggen je graag alles uit op het gebied van onderhoud en andere zaken. 

 

Mooie samenwerkingen

Wij hebben het geluk dat we voor veel verschillende klanten mogen werken. Elke klant heeft andere wensen en doelen. Ons doel is om elke klant gelukkig te maken met een eigen, uniek eindproduct. Met onderstaande klanten hebben wij al mooie samenwerkingen aan mogen gaan. Ben jij de volgende?

Kunnen we ergens mee helpen?

Ons team van adviseurs staat klaar om je te helpen. Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur
Adviseur spelen regio België

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure Benelux /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Joan Daniëls

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland