0

Maatwerk speeltoestellen

Wij worden blij als onze klanten blij zijn. Het is dan ook altijd ons doel om naar jouw wensen te luisteren en deze toe te passen in het ontwerp van onze speeltoestellen. Vandaar dat onze Robinia speeltoestellen altijd op maat gemaakt worden. Welke materialen er ook gebruikt worden, of in welke omgeving de toestellen geplaatst worden, voor ons maakt het niet uit. Zolang het maar uniek is!

Eigen productie

Het zelf ontwerpen en produceren van speeltoestellen is onze sterkste kant. Dit kun je dan ook zien in de breedste zin van het woord. Soms gaat het bijvoorbeeld om een kleine aanpassing aan een speeltoestel, maar ook kan er een volledig nieuw toestel gemaakt worden. Vaak knappen we gebruikte speeltoestellen op om de levensduur te verlengen. Hierbij proberen wij ook zoveel mogelijk materialen te hergebruiken. Duurzaamheid is iets wat wij heel belangrijk vinden binnen Replay. We willen namelijk dat onze speeltoestellen niet alleen goed zijn voor de mens, maar ook voor de natuur.

De wensen van de klant zijn altijd het uitgangspunt om tot een passend ontwerp te komen. We gaan dan ook altijd het gesprek aan en luisteren naar alle ideeën die je over een speeltoestel of speeltuin hebt. Onze adviseurs weten precies wat er allemaal mogelijk is, dus zullen zelf ook tips en adviezen geven, om zo samen tot een besluit te komen. Een perfect maatwerk speeltoestel voor jou. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je een dertien in een dozijn speeltoestel krijgt!

Belangrijke factoren

Wanneer het gaat om het produceren van een maatwerk speeltoestel, zijn er verschillende factoren die hierin een rol spelen. De wensen van de klant zijn belangrijk, maar daarnaast ook andere zaken. Denk aan pedagogiek, motoriek, de omgeving waarin de speeltoestellen geplaatst worden, veiligheid en normering. Speeltoestellen dienen natuurlijk een leuke en uitdagende speelfunctie te hebben, maar ook is het belangrijk dat de speeltoestellen goed opgaan in de omgeving en aansluiten bij eventueel al aanwezige andere speeltoestellen. Wanneer wij aan de slag gaan met een maatwerkproduct houden wij met al deze factoren rekening. Daar hoef jij je dus niet druk om te maken!

Laat je inspireren

We staan bekend om ons maatwerk, maar daarnaast is er op onze website een groot assortiment aan reeds ontworpen speeltoestellen te vinden. Natuurlijk is het mogelijk om deze speeltoestellen een-op-een te bestellen, maar ze zijn ook bedoeld om je inspiratie te geven. Zo zie je welke mogelijkheden er zijn qua toestellen, maar ook qua kleuren en materialen.

Zie je bijvoorbeeld een leuke wipkip staan, maar zou je deze liever in de kleur groen hebben in plaats van geel? Geen probleem! Of kom je een zandbak tegen in de vorm van een boot, maar had jij het idee om deze in de vorm van een vis te maken? Dat kan ook! Per toestel kunnen wij altijd aanpassingen maken in de kleur of de vorm, of zelfs het materiaal. Schroom dus niet om je creativiteit de vrije loop te laten!

Mooie samenwerkingen

Wij hebben het geluk dat we voor veel verschillende klanten mogen werken. Elke klant heeft andere wensen en doelen. Ons doel is om elke klant gelukkig te maken met een eigen, uniek eindproduct. Met onderstaande klanten hebben wij al mooie samenwerkingen aan mogen gaan. Ben jij de volgende?

Kunnen we ergens mee helpen?

Ons team van adviseurs staat klaar om je te helpen. Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur
Adviseur spelen regio België

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure Benelux /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Joan Daniëls

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland