0

Diensten

Bij Replay Speeltoestellen kunnen we je op verschillende manieren van dienst zijn. Het is maar net wat je vraagstuk is.

Ben je op zoek naar een creatieve invulling van een buitenruimte, zoals bijvoorbeeld een speeltuin of park, dan kunnen wij je daarbij helpen! Onder het kopje Ontwerp vind je alles over het ontwerpen en inrichten van een buitenruimte.

Wij hebben onze eigen lijn aan speeltoestellen en leveren maatwerk voor iedere klant. Op deze manier is een speel- of beweegplek altijd uniek en voldoet het aan alle behoeften. Onder de categorieën Productie en Montage vind je alle informatie over hoe wij speeltoestellen produceren en uiteindelijk monteren in de omgeving waarvoor ze bedoeld zijn. Bij het kopje Maatwerk kun je alles lezen over hoe wij het proces van het inrichten van een buitenruimte aanpassen, zodat het eindresultaat aansluit aan de wensen van de klant.

Wanneer een speelplek uiteindelijk volledig af is, dienen de toestellen ook regelmatig geïnspecteerd te worden, zodat deze altijd aan de veiligheidsnormen voldoen. Ook dit klusje nemen wij voor onze rekening. Net als het onderhoud van de speeltoestellen. Mocht er op een gegeven moment een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kun je daarvoor bij ons terecht!

Op deze manier zorgen wij er altijd voor dat je op een unieke en veilige manier kunt spelen en genieten. En dat is ons doel, want wanneer de klant en gebruikers blij zijn, zijn wij ook blij!

Vragen?

Heb je vragen over een van onze diensten? Laat het ons dan gerust weten. Je kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@replay-speeltoestellen.nl of door te bellen naar +31 (0)77 3066320.

 

Mooie samenwerkingen

Wij hebben het geluk dat we voor veel verschillende klanten mogen werken. Elke klant heeft andere wensen en doelen. Ons doel is om elke klant gelukkig te maken met een eigen, uniek eindproduct. Met onderstaande klanten hebben wij al mooie samenwerkingen aan mogen gaan. Ben jij de volgende?

Kunnen we ergens mee helpen?

Ons team van adviseurs staat klaar om je te helpen. Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur
Adviseur spelen regio België

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure Benelux /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Joan Daniëls

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland