0

Project: Wilhelminaschool

  • Helmond
  • Productie
  • Montage
Toen het schoolterrein van de Wilhelminaschool in Helmond verbouwd werd kwam de directie met het idee om een nieuw speeltoestel te laten plaatsen. En dan gelijk een speeltoestel dat alle leeftijdsgroepen van de basisschool zou aanspreken. Na bij verschillende bedrijven een offerteaanvraag te hebben gedaan, is de keuze uiteindelijk op Replay Speeltoestellen gevallen.

Specifieke wens

De school had, nadat ze in overleg waren gegaan met de kinderen, direct duidelijk voor ogen wat voor speeltoestel ze wilde plaatsen op het nieuwe speelplein. Het doel was dat alle kinderen, van de jongeren tot de kinderen van groep 8, gebruik zouden maken van het speeltoestel. Bij verschillende leveranciers hebben zij vervolgens een speeltoestel uitgekozen en een offerte opgevraagd. Het speeltoestel dat ze bij ons hadden uitgekozen was Speelcombinatie Katwilg. En gelukkig is dit speeltoestel uiteindelijk de winnaar geworden!

Kort en succesvol

Onze Speelcombinatie Katwilg heeft verschillende speelfuncties. Je kunt er op klimmen, klauteren, maar ook lekker op chillen. Doordat het toestel gemaakt is van Robinia hout heeft het een natuurlijke uitstraling. Dit pas goed in de omgeving van het schoolplein.

Doordat de basisschool zo een duidelijke wens had en specifiek dit toestel wilde laten plaatsen, heeft het project niet zo lang hoeven duren. In juli 2021 kwam de eerste offerteaanvraag bij ons binnen en eind 2021 konden de kinderen van de Wilhelminaschool in Helmond al gebruik maken van het speeltoestel. Een kort en succesvol project kun je we zeggen!

Positieve feedback

We hebben na de plaatsing erg leuke feedback gekregen van de school: ‘’ De kinderen zijn echt ontzettend blij met ons mooie, nieuwe speeltoestel. De kleuters spelen erop en de grote kinderen zitten er iedere pauze weer graag op te chillen.’’

Niet alleen het speelgenot is positief, de school had ook nog iets leuks te zeggen over de samenwerking met Replay Speeltoestellen: ‘’ Wij hebben een goede ervaring met Replay Speeltoestellen gehad. Het contact was prettig en duidelijk en het toestel is zeer professioneel geplaatst.’’ Van zulke positieve reacties worden wij altijd erg blij!


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur
Adviseur spelen regio België

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure Benelux /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland