0

Project: Van Wijk Aannemersbedrijf

  • Texashof
  • Ontwerp
  • Productie
  • Montage

In het Utrechtse IJsselstein zijn een aantal speelplekken tegelijkertijd onder handen genomen. De gemeente schakelde hiervoor Aannemersbedrijf Van Wijk Nieuwegein in. Deze aannemer klopte vervolgens bij ons aan om te helpen bij de inrichting van deze nieuwe speelplekken. Een klus die wij graag met beide handen aannamen. Een van de locaties waarvoor een nieuwe inrichting kwam bevond zich aan het Texashof.

Uitbreiding

Aan het Texashof was al een speeltuin aanwezig. Tussen de huizen door ligt daar namelijk een groot grasveld met wat bomen en speeltoestellen. De aanwezige speeltoestellen waren nog in goede staat, er was alleen behoefte aan uitbreiding. Samen met aannemer Van Wijk gingen wij om tafel om de mogelijkheden te bekijken en een geschikte indeling samen te stellen.

Goede balans

We wilde graag twee Robinia speeltoestellen toevoegen om de natuurlijk uitstraling van de speeltuin te verhogen. Aangezien er al twee toestellen van RVS aanwezig waren op het Texashof zorgen speeltoestellen gemaakt van Robinia hout voor een goede balans. Ook wilde we een grote doelgroep aanspreken met de nieuwe speeltoestellen. Uiteindelijk is de keuze gevallen op een dubbele schommel en speelparcours.

Schommels zijn voor kinderen van vrijwel alle leeftijdscategorieën interessant. Voor jong en oud. Het speelparcours is ook een toestel dat voor meerdere doelgroepen interessant is. De speelmogelijkheden op het toestel zijn eindeloos. Zowel voor uitdagend spelen als relaxen is het speelparcours geschikt.

Totaalplaatje

Door de toevoeging van de twee nieuwe speeltoestellen is de speelplek aan het Texashof helemaal compleet. De kinderen in de buurt kunnen zich er nu uren vermaken. Daarnaast gaat de speelplek helemaal op in de omgeving, wat zorgt voor een mooi totaalplaatje.


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur
Adviseur spelen regio België

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure Benelux /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Joan Daniëls

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland