0

Project: Gemeente Veghel

  • Eerde
  • Buurtparticipatie
  • Productie
  • Montage
In gemeente Meierijstad (vroeger bekend als gemeente Veghel) ligt het dorpje Eerde. In Eerde ligt een speeltuintje dat aan uitbreiding toe was. Een klus waar wij bij Replay Speeltoestellen de gemeente graag bij helpen. Gelukkig mochten wij dit project dan ook uitvoeren.

Meerdere speelfuncties

De gemeente en de buurtbewoners waren het er samen over eens dat er een nieuw speeltoestel moest komen in een van de speeltuintjes in de wijk. Het liefst een speeltoestel dat kinderen van verschillende leeftijdsgroepen aan zou spreken en meerdere speelfuncties zou hebben. Met dat soort wensen kom je al snel bij een speelcombinatie uit. Laten wij die nu net een hoop in ons assortiment hebben staan!

Van A tot Z

Uiteindelijk is er gekozen voor speelcombinatie Plataan. Een speeltoestel gemaakt van Robinia hout, dat zorgt voor een natuurlijk look en feel. Het bestaat uit een oplooppad, klimwand, speelhuisje, glijbaan en schommel. Al deze speelaanleidingen zijn onderling met elkaar verbonden. Ondanks dat er zoveel verschillende elementen bij dit toestel horen, is het vrij compact. Er is dus niet gigantisch veel ruimte nodig om het toestel te kunnen plaatsen. Dit was ideaal voor het speeltuintje in Eerde.

Het toestel is dan ook op een centrale plek in de speeltuin geplaatst zodat het een echte blikvanger is. De plaatsing van het toestel is in dit geval anders gegaan dan normaal. De buurtbewoners hebben hier namelijk zelf aan meegeholpen! Je kunt dus wel zeggen dat zij van begin tot einde bij het project betrokken zijn geweest. Iets om trots op te zijn! En als de buurtbewoners trots zijn, dan zijn wij dat ook zeker!


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland