0

Project: Gemeente Heeze

  • Leenderstrijp
  • Buurtparticipatie
  • Montage
In de gemeente Heeze ligt het buurtschap Leenderstrijp. De buurtbewoners en de gemeente wilde graag een extra speeltoestel toevoegen aan een al bestaande speelplek. Dat blijkt nu net een project te zijn wat ons op het lijf geschreven staat. We vonden het dan ook heel leuk om dit project voor de buurt en gemeente uit te voeren!

Wensen vanuit de buurt

Op de speelplek in Leenderstrijp was er nog wel plaats voor een extra speeltoestel. De gemeente Heeze en de omwonende waren het er dan ook over eens dat er een nieuw speeltoestel moest komen. De gemeente vond het van groot belang dat de buurt ook echt inspraak zou hebben in kiezen van een geschikt toestel. Vandaar dat zij met een groep omwonenden het gesprek zijn aangegaan.

Uit dat gesprek kwamen een aantal wensen naar voren. Aan de hand van deze wensen heeft gemeente Heeze bij ons een offerteaanvraag gedaan. Wij kwamen toen met een aantal voorstellen. Uit deze voorstellen heeft de gemeente, in overleg met de buurt, de favoriete optie gekozen.

Passend advies

De voorstellen die wij doen hangen nooit alleen af van wensen van de klant. Het is natuurlijk heel belangrijk dat we de juiste doelgroep aanspreken en de buurt tevreden is met het eindresultaat, maar de plek waarop het speeltoestel komt te staan is ook van groot belang. Is er beperkte ruimte, dan kan daar niet zomaar elk gewenst speeltoestel op geplaatst worden. Er dient voldoende afstand te zitten tussen het nieuwe toestel en de al aanwezige toestellen en ook tussen het toestel en de rand van de speelplek. We geven dan ook altijd een passend advies dat zo goed mogelijk aan de wensen van de klant voldoet, maar ook nog steeds veilig is.

Win-winsituatie

Ook speelt budget altijd een belangrijke rol in het maken voor een keuze van een speeltoestel. Door al deze voorwaarden samen te voegen is de keuze uiteindelijk gevallen op Speelcombinatie Celine. Dit is een speeltoestel gemaakt van gelamineerd grenen. Wat de gemeente en de buurt vooral aansprak in dit toestel was dat er zoveel speelmogelijkheden aan deze combinatie zitten. Daarnaast is verduurzaamd grenen ook een goedkopere materiaalsoort. Zo heb je voor minder geld, meer speelmogelijkheden. Een win-winsituatie die perfect aansloot op dit project!


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur
Adviseur spelen regio België

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure Benelux /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Joan Daniëls

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland