Project: Gemeente Ede

  • Ede

De bewoners van de Waterloweg en Edendreef in Ede zien sinds kort onze nieuwe speeltoestellen als ze uit hun raam kijken. 

De wens vanuit de gemeente Ede was om de verouderde speelboot op de Waterloweg te vervangen voor een nieuwe speelboot. Al snel kwamen ze bij onze Speelboot Kameleon uit. Door de vele speelfuncties van dit speeltoestel, was de keuze snel gemaakt. De kinderen op de Waterloweg kunnen voortaan klimmen, klauteren, glijden, met zand spelen en actief bezig zijn met de vele speelpanelen op deze boot. 

Ook de speelplek op de Edendreef is volledig vernieuwd. Ook hier was de wens om zo veel mogelijk speelfuncties te creëren met één speeltoestel. Uiteindelijk is de keuze gevallen op Speelcombinatie Suus. Deze veelzijdige speelcombinatie zorgt ervoor dat de kinderen op de Edendreef voortaan kunnen glijden, balanceren, klimmen en klauteren. Eindeloos veel speelplezier! 


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur / Adviseur spelen
Regio België

Jordy Kleinendorst

Adviseur spelen
Regio West & Midden-Nederland

Jeroen van der Mei

Adviseur spelen
Regio Noord & Oost-Nederland