0

Project: Gemeente Boxtel

  • Boxtel
  • Ontwerp
  • Montage
De bewoners van een woonwijk in de gemeente Boxtel kunnen genieten van een gloednieuw speeltuintje. De speeltuin, die omringd is door de achtertuinen van de bewoners, was aan een upgrade toe. Wij bij Replay Speeltoestellen zijn degene die deze upgrade hebben mogen uitvoeren.

Opgaan in de omgeving

De meeste speeltoestellen die aanwezig waren zijn volledig verwijderd en vervangen door nieuwe toestellen. De betonnen tafeltennistafel en een aantal duikelrekjes zijn echter wel gewoon blijven staan. Bij het kiezen van de nieuwe speeltoestellen werd er rekening gehouden dat deze goed zouden passen bij de achterblijvende toestellen, maar natuurlijk ook bij de omgeving. De ondergrond, die van zand is, is dan ook gewoon een zandbodem gebleven.

Voor groot en klein

Uiteindelijk is er gekozen voor drie nieuwe speeltoestellen gemaakt van RVS. Deze materiaalsoort heeft een strakke uitstraling, gaat lang mee en er kan in de speeltoestellen met leuke kleurtjes gewerkt worden. Veel voordelen dus!

Om een grote doelgroep aan te speken is er voor toestellen gekozen die uitdaging met zich meebrengen voor jong en oud. Zeker bij Speelcombinatie Tijmen en Klimtoestel Killian is dit het geval. Sommige onderdelen zijn voor de kleintjes onder ons misschien nog net iets te uitdagend, maar andere elementen juist heel aantrekkelijk. En voor de grotere kinderen zijn sommige onderdelen wellicht net wat te laag, terwijl zij bij andere elementen flink worden uitgedaagd. Naast de twee genoemde speeltoestellen is er ook nog een dubbele schommel geplaatst. Schommels spreken altijd een grote doelgroep aan, dus dit toestel mocht niet ontbreken in de speeltuin!

Geslaagd project

Nu de gloednieuwe speeltuin klaar is kunnen de omwonende fijn gaan genieten van deze mooie plek. De kinderen kunnen zich uren vermaken op de toestellen en de ouders kunnen elkaar fijn op deze plek ontmoeten. Een mooi en geslaagd project kunnen we dus wel zeggen!

 


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur
Adviseur spelen regio België

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure Benelux /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Joan Daniëls

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland