0

Project: Attractiepark de Goudvis

  • Sint Maartensvlotbrug
  • Montage
In het Noord-Hollandse Sint Maartensvlotbrug ligt Speelpark De Goudvis. Dit in- en outdoor park heeft een groot oppervlakte en biedt kinderen van verschillende leeftijdsgroepen veel speelplezier. Wij bij Replay Speeltoestellen hebben voor een deel mogen bijdragen aan dit speelplezier. Een van onze speeljungles staat namelijk bij de ingang van het speelpark te pronken.

Meteen verkocht

In november 2021 vond de 19e editie van de Recreatie Vakbeurs plaats. Wij waren daar aanwezig met een stand en hadden een speeltoestel meegenomen om ten toon te stellen. Ook Speelpark de Goudvis was aanwezig op de beurs, maar dan als gast. Toen zij bij onze stand aankwamen waren zij direct geïnteresseerd in ons speeltoestel. Het was precies waar zij naar op zoek waren voor aanvulling op de buitenruimte van het speelpark.

We hebben ons aan elkaar voorgesteld en zijn het gesprek aangegaan en hebben het speeltoestel uiteindelijk ook direct op de beurs aan De Goudvis verkocht. We maakte afspraken over de datum voor het plaatsen van het speeltoestel en de deal was rond. Zo snel kan het soms gaan!

Bewuste keuze

Het speeltoestel waar het allemaal over gaat is Speeljungle Madagaskar. Dit is een toestel uit onze Fantasy Playline. Het is een hoge speeltoren in een jungle thema en heeft veel verschillende speelelementen. Qua materiaalkeuze is er voor gepoedercoat staal gekozen. Dit niet geheel zonder reden. Het speelpark ligt dicht bij de kust. Houten speeltoestellen zijn dan niet zo geschikt, omdat de zilte lucht in het hout gaat bijten. Gepoedercoat staal geeft speeltoestellen een dubbele bescherming. Hierdoor gaan dit soort toestellen langs de kust langer mee. Een duurzame keuze dus voor deze locatie!

Daarnaast is het mogelijk om allerlei verschillende kleurtjes te gebruiken bij gepoedercoat staal. Het is dan ook een vrolijke toren geworden. Doordat de toren bij de ingang van het park staat dient deze als een echte eyecatcher!

Snelle levering

Op de beurs had De Goudvis gevraagd of het speeltoestel voor april 2022 geplaatst zou kunnen worden. Natuurlijk was dat mogelijk! Uiteindelijk hebben we de toren eind februari 2022 aan het park opgeleverd. Zo konden de bezoekers van het park snel genieten van dit nieuwe speeltoestel!


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland