0

Project: Pannenkoekenrestaurant de Strooppot

  • De Hoef
  • Ontwerp
  • Maatwerk
  • Productie
  • Montage
Wachten op je pannenkoek is nog nooit zo leuk geweest! In De Hoef bij Pannenkoekenrestaurant De Strooppot kunnen de kinderen al hun energie kwijt bij deze nieuwe kleurrijke speelplek.

In het dorp De Hoef, dat in de provincie Utrecht ligt, ligt Pannenkoekenhuis de Strooppot. De Strooppot is naast een heerlijk pannenkoekenrestaurant ook een locatie voor het geven van feestjes. Het is een omgeving waar veel kinderen komen en daarom had de eigenaar besloten om een nieuwe buitenspeeltuin bij het restaurant te plaatsen. Er was natuurlijk wel een speeltoestellenleverancier nodig om dit project te realiseren…

Leukste ontwerp

Eigenlijk had het pannenkoekenhuis al langer het idee om een speelplek aan het restaurant toe te voegen, maar door de Corona-tijd is er besloten de plannen een tijdje uit te stellen. Toen alles weer open ging is het project weer opgepakt en is de eigenaar met zijn idee naar drie verschillende leveranciers gestapt. Alle leveranciers mochten een ontwerp aanleveren voor de beschikbare ruimte en het leukste ontwerp werd uitgekozen om te realiseren. Wij zijn heel blij dat wij als winnaar uit de bus zijn gekomen!

Veel speelfuncties

De reden dat wij het project mochten uitvoeren is omdat de klant ons ontwerp het leukste vond en het project de meeste speelelementen had voor de beschikbare ruimte die er is. We hebben ervoor gekozen om een maatwerk tractor in het midden van de speelplek te plaatsen en de wanden van de speeltuin te voorzien van verschillende speelpanelen. Om dan nog meer uit te breiden op het gebied van speelplezier hebben wij verschillende kleuren en vormen in de vloer verwerkt, waaronder het twisterspel, zodat ook daar nog een speelelement in zit. En die creativiteit werd gewaardeerd!

Qua materiaalkeuze voor de tractor is er voor Robinia hout gekozen. Al onze maatwerkspeeltoestellen zijn van Robinia gemaakt. Deze natuurlijke materiaalsoort geeft de speelplek een speelse look en door het hout in vrolijke kleurtjes te verven wordt het geheel nog aantrekkelijker. De ondergrond met figuurtjes erin is gemaakt van gietrubber. Wederom in allerlei vrolijke kleurtjes.

Spelen in de zon

Het project heeft van het ontwerp tot de realisatie ongeveer een half jaar in beslag genomen. De timing was top, want de oplevering vond plaats in de zomer van 2022. Zo konden de kinderen na het eten fijn gaan spelen in de speeltuin terwijl het zonnetje scheen. Een echte aanwinst voor de pannenkoekenbakker!


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur
Adviseur spelen regio België

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure Benelux /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Joan Daniëls

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland