0

Project: Ardoer Camping Scheldeoord

  • Baarland
  • Ontwerp
  • Maatwerk
  • Productie
  • Montage
Net voor het begin van de zomer van 2022 hebben wij een nieuw project voor Ardoer Campings mogen afronden. Deze keer ging het om camping Scheldeoord in Baarland. De eigenaar van de camping had behoefte aan een nieuwe speelplek voor jong en oud en trok bij Replay Speeltoestellen aan de jas. We hebben een mooi project met veel speeldiversiteit mogen neerzetten.

Een sterke band

Dat Ardoer Campings voor ons koos om het project uit te laten voeren kwam niet geheel als een verrassing. De campinggroep is namelijk al jarenlang klant van ons. Het begon in het verleden met het vervangen van een paar kleine toestellen en sindsdien hebben we steeds meer projecten aangenomen. De samenwerking verloopt gewoon altijd goed en de klant is altijd tevreden over het eindresultaat. Dat blijkt wel uit de fijne woorden die Robbert Northolt, directeur van Ardoer Camping Scheldeoord, te zeggen heeft: ‘’ Het is erg prettig als je niet iedere keer je filosofie hoeft uit te leggen, maar een partij hebt waarmee je samenwerkt die je filosofie snapt en onthoudt.’’

Bij Replay Speeltoestellen vinden wij het belangrijk om een sterke band met onze klanten op te bouwen. We zijn er om onze klanten totaal te ontzorgen in de projecten. Dit geeft de klant vertrouwen en zorgt ervoor dat ze bij ons terug blijven komen.

Geheel naar wens

De opdrachtgever had voor het project in Baarland drie wensen. Ten eerste moest de nieuwe speelplek een natuurlijke uitstraling hebben. Om die reden zijn er alleen speeltoestellen geplaatst die gemaakt zijn van Robinia hout. Deze toestellen zijn op een ondergrond van zand geplaatst, wat ook erg natuurlijk oogt. Om toch de huisstijl van de camping goed naar voren te laten komen, was de tweede wens om iets met kleuren te doen in de speeltoestellen. Vandaar dat elk toestel bepaalde accenten heeft in de kleuren van de huisstijl. Dit geeft de speeltuin een uniek en vrolijk karakter.

De laatste wens van de camping was om een speelplek te creëren die alle doelgroepen aanspreekt. Zowel de kleintjes, als de grotere kinderen. Nadat we duidelijk hadden hoeveel fysieke ruimte er was om te vullen, zijn we met een plan gekomen, bestaande uit een diversiteit aan speeltoestellen. Uiteindelijk is daar de volgende samenstelling uit voort gekomen en deze is ook geplaatst: een maatwerk speelboot, speelboot Lucas, een balanceerwip, ons veertoestel bootje, de strandtent, een zandsloepje en een vogelnestschommel. Speelplezier voor iedereen!

Projectduur

Het project heeft in zijn totaliteit ongeveer een half jaar geduurd. Dit is normaal voor een project van dit formaat. Er komt altijd eerst de behoefte van de klant, vervolgens een plan en als hierop een akkoord komt kunnen we aan de slag. Tegenwoordig hebben onze producten een levertijd van 4 à 5 maanden. Er gaat dus best wat tijd overheen. Gelukkig hebben we dit mooie project nog voor de zomer van 2022 af kunnen ronden. Zo kunnen de campinggasten dit zomerseizoen fijn genieten van een splinternieuwe speeltuin!

 


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur
Adviseur spelen regio België

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure Benelux /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Joan Daniëls

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland