0

Project: Gemeente Rotterdam

  • Spuikade
  • Ontwerp
  • Montage

Voor de Gemeente Rotterdam hebben we een nieuwe sportplek gerealiseerd met hoogwaardig kunstgras en geïntegreerde sportaanleidingen. Het terrein omvat een cluster calisthenics toestel met diverse sportopties en een extra turnbrug. De sportplek biedt een inspirerende en toegankelijke omgeving voor sporters van alle niveaus.

Sportplek

Voor de gemeente Rotterdam hebben we een nieuwe, moderne sportplek gerealiseerd, ontworpen om de gemeenschap te stimuleren tot meer fysieke actviteit en buitensporten. Het project omvatte de aanleg van een multifunctioneel sportterrein voorzien van hoogwaardig kunstgras.

Centrale element

Het centrale element van de nieuwe sportplek is een cluster calisthenics toestel genaamd Motion Zone CI. Een veelzijdig element dat een breed scala aan oefeningen en trainingen mogelijk maakt. Dit toestel biedt opties voor krachttraining, flexibiliteit en cardio-oefeningen, wat het een perfect toestel maakt voor sporters van alle niveau's. Daarnaast is ook nog een extra turnbrug toegevoegd om het plaatje compleet te maken.

Kunstgras

Het kunstgras wat is toegepast onder de sporttoestellen is speciaal ontworpen en aangelegd met geïntegreerde sportaanleidingen, die verschillende sporten en oefeningen ondersteunen. Zo is de beperkte ruimte optimaal ingedeeld waardoor een grote groep sporters samen en tegelijk kunnen sporten. 

de gekozen toestellen en de lay-out van de sportplek zijn zorgvuldig afgestemd op de behoeften van de gemeenschap, met als doel een inspirerende en toegankelijke sportomgeving te creëren.


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland