0

Project: Gemeente Nederweert

  • Leerlooier
  • Ontwerp
  • Montage

In de gemeente Nederweert is een hele nieuwbouwwijk in de maak. Een deel van de wijk is al af en bewoonbaar, maar de bouwwerkzaamheden zijn nog niet klaar. Voor de nieuwe bewoners wilde de gemeente graag wat faciliteiten in de wijk toevoegen. Eén van die faciliteiten is een outdoor fitnesstoestel geworden.

Sporten in de buitenlucht

Aan de rand van de nieuwbouwwijk in Nederweert bevindt zich de straat Leerlooier. Deze straat kijkt uit op een open, groene vlakte. Een plek die de gemeente graag groen wilt houden voor de bewoners. Vandaar dat zij dit een ideale plek vonden voor een buitensporttoestel. Want wat is er nu fijner dan sporten in de buitenlucht, in een groene omgeving?

Verschillende spiergroepen

Het was daarbij voor de gemeente wel van belang dat het sporttoestel ook mooi aan zou sluiten op de groene omgeving. Vandaar dat zij zelf tussen onze Outdoor Fitnestoestellen van Robinia hout hebben gezocht naar hun favoriete toestel. Robinia hout heeft namelijk een zeer natuurlijk uitstraling en gaat mooi op in omgevingen waar veel groen en natuur is.  

De keuze is uiteindelijk gevallen om Motion Zone CII. Een fitnesstoestel dat uit verschillende elementen bestaat, waardoor er verschillende spiergroepen getraind kunnen worden. Het toestel is ook vrij groot van formaat, waardoor er meerdere personen tegelijk gebruik van kunnen maken.

Bijpassende ondergrond

Om het plaatje compleet te maken hebben wij ook de ondergrond van het toestel verzorgd. De materiaalkeuze voor de ondergrond is op Tigermulch gevallen. Deze materiaalsoort geeft veel demping, maar heeft ook een natuurlijke uitstraling. Zo vormt het toestel een echte toevoeging aan de wijk!


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland