0

Project: TopParken

  • Resort Veluwe
  • Ontwerp

Topparken Resort Veluwe

Op de Veluwe ligt Resort Veluwe, een vakantiepark dat onderdeel is van Topparken. Het gehele vakantiepark heeft een luxe en natuurlijke uitstraling. De faciliteiten zijn zo opgezet dat alles rust en ontspanning uitstraalt en er voor iedereen veel privacy en ruimte is. Ideaal voor jong en oud! Om het park nog een extra sportieve upgrade te geven klopte Resort Veluwe bij ons aan.

In beweging blijven

Topparken wilde graag een extra activiteit toevoegen aan het park op de Veluwe dat afgestemd is op een wat oudere doelgroep. Ze kwamen op het idee om een aantal outdoor fitnesstoestellen te plaatsen, zodat de oudere bezoekers ook tijdens hun vakantie fijn in beweging kunnen blijven. Aangezien wij naast speeltoestellen ook verschillende beweegtoestellen aanbieden, schakelden Topparken ons in voor dit project.

Natuurlijke uitstraling

Aangezien Resort Veluwe qua uitstraling helemaal aansluit op de natuurlijke omgeving, was het voor het park van groot belang dat de fitnesstoestellen goed in de omgeving op zouden gaan. Vandaar dat er voor een natuurlijke kleur van de toestellen en voor een natuurlijke ondergrond gekozen is.

Ook de toestellen zelf zijn bewust uitgekozen. Het park was op zoek naar toestellen die niet te ingewikkeld zijn en voor oudere mensen makkelijk toegankelijk zijn. Daarnaast wilde ze dat er genoeg variatie tussen de toestellen zou zitten, zodat de bezoeker verschillende spiergroepen kunnen trainen.

Rustgevende indeling

Dit heeft geresulteerd in een mooi, natuurlijk aangelegd sportparkje waar vier verschillende fitnesstoestellen te vinden zijn. De indeling zorgt ervoor dat je het gevoel hebt dat je samen aan het sporten bent, maar toch voldoende ruimte hebt om in rust je oefeningen te kunnen uitvoeren. Een indeling die geheel aansluit op de indeling van de rest van het vakantiepark.


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur
Adviseur spelen regio België

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure Benelux /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland