0

Project: Gemeente Rotterdam

  • Lepelaarsingel
  • Productie
  • Montage
Voor de gemeente Rotterdam hebben we een sportveldje aangelegd met twee Robinia voetbaldoelen en boomstammen rondom om een natuurlijke pannakooi te creëren. Daarnaast is er een heuvel toegevoegd om te voorkomen dat de bal de weg op rolt. 

Sportieve plek

Voor de gemeente Rotterdam hebben we op de Lepelaarsingel een compact en natuurlijk sportveldje aangelegd. Het veldje is uitgerust met twee Robinia voetbaldoelen, die bekendstaan om hun duurzaamheid en natuurlijke uitstraling. Deze doelen passen pefect in de omgeving en bieden een ideale setting voor voetbal en andere balspelen.

Veiligheid

Rondom het sportveld zijn boomstammen geplaatst om een natuurlijke pannakooi te creëren. Deze boomstammen vormen een speelse en veilige afbakening, waardoor de bal binnen het speelveld blijft.  Om de veiligheid verder te vergroten, is er een extra heuvel aangelegd aan de rand van het veld. Deze heuvel dient als natuurlijke barrière, waardoor de bal niet de weg op kan rollen. Dit voorkomt ongelukken en draagt bij aan een veilige speelomgeving.

Waardevolle toevoeging

Het nieuwe sportveldje wordt sindsdien enthousiast gebruikt en heeft bewezen een waardevolle toevoeging te zijn aan de buurt. De combinatie van natuurlijke elementen en functionaliteit zorgt voor een unieke speelervaring.


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland