0

Project: Gemeente Berg en Dal

  • Groesbeek
  • Ontwerp
  • Maatwerk
  • Montage
In het drop Groesbeek in de gemeente Berg en Dal is een bestaande speeltuin aangevuld met allerlei nieuwe speeltoestellen. Het is een positieve upgrade van deze mooie grote speelplek, al zeggen we zelf. Wij bij Replay Speeltoestellen waren namelijk de gelukkigen die dit project hebben mogen uitvoeren.

Verschillende speelfuncties

De speeltuin in Groesbeek was al erg mooi en groot. Toch was het nodig om er verschillende nieuwe speeltoestellen te plaatsen, vond de gemeente. Ze wilde met de speeltoestellen kinderen van jong en oud aanspreken. Om dat te kunnen doen moest er een verscheidenheid van speeltoestellen voor verschillende leeftijdsgroepen komen, met allerlei verschillende spel- en bewegingsvormen. Gelukkig is de speeltuin groot genoeg, dus met die wensen konden wij zeker uit de voeten!

Uren speelplezier voor iedereen

We hebben uiteindelijk heel wat toffe speeltoestellen mogen plaatsen in de speeltuin in Groesbeek. Zo is er een speelstraat geplaatst met veel verschillende speelelementen, een vogelnestschommel, een piratenmast, een superswing quattro, een draaitoestel en verschillende speelpanelen. Zo kunnen de kinderen tijdens het spelen ook gewoon een potje twister doen. Hoe leuk is dat!

Doordat de speeltoestellen van verschillende uitdagingsniveaus zijn, zijn zij samen geschikt voor een zeer uitgebreide doelgroep. Zowel de kleinste als de grootste kinderen uit de buurt kunnen er zich uren mee vermaken. Ideaal!

Gezellig kleurrijk

De meeste speeltoestellen zijn van gecoat metaal gemaakt. Het leuke aan deze materiaalsoort is dat je met veel verschillende kleuren kan werken. Dat hebben we in dit geval ook zeker gedaan! Dit zorgt ervoor dat de speeltuin een vrolijk gekleurde boel is geworden. Dit nodigt kinderen extra uit om lang te spelen op de diverse speeltoestellen.


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland