0

Project: Gemeente Leeuwarden

  • Robinsonstraat - Leeuwarden
  • Ontwerp
  • Productie
  • Montage
De kinderen uit de buurt van de Robinsonstraat in Leeuwarden kunnen weer fijn spelen. Hun speelplek is volledig opgeknapt. De oude metalen speeltoestellen zijn verwijderd en hiervoor in de plaats zijn Robinia speeltoestellen gekomen die goed in de natuur op gaan. Ook voor natuurlijk spelen, kun je bij ons terecht!

Wens

De speelplek aan de Robinsonstraat lag er wat sober bij, dat moest ook de gemeente Leeuwarden gevonden hebben. Want voor de vernieuwing van de speelplek klopte ze bij ons aan. De aanvraag van de gemeente: Metalen speeltoesellen die geschikt zijn voor een leeftijd van 5 - 10 jaar. Waarbij we graag een veertoestel voor meerdere kinderen zouden zien, een dubbele schommel met boxzitje en een toestel met een glijbaan.

Uitvoering

Uitvoering: Robinia speeltoestellen. De gemeente heeft uiteindelijk toch gekozen voor speeltoestellen met een natuurlijkere uitstraling en dus voor Robinia omdat deze beter passen in de omgeving waar ze komen te staan. De wensen betreft de speeltoestellen hebben wij kunnen vertalen naar Veertoestel Bij, Veertoestel Aardbei, een dubbele schommel en Speelcombinatie Jolly. Een mooi gevulde speeltuin met veel verschillende speelwaarden is het resultaat.


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland