0

Project: Gemeente Helmond

  • De Korte Geer
  • Ontwerp
  • Productie
  • Montage
In het midden van woonwijk De Lage Geer in Helmond ligt een prachtige groenstrook. Op deze groenstrook stonden speeltoestellen die aan vervanging toe waren. Ook voor dit project klopte de gemeente Helmond bij ons aan. Onze portefeuille in Helmond is weer uitgebreid met een prachtig project. Op naar nog meer fijne samenwerkingen!

U vraagt, wij maken

Voor dit project klopte de gemeente Helmond rechtstreeks bij ons aan. De oude speelplek in de woonwijk De Lage Geer was aan vervanging toe. De duidelijke wensen van de gemeente hebben wij mogen vertalen naar een natuurlijk ontwerp. 

"Groene speeltuin"

De nieuwe groene speeltuin is ingericht met speeltoestellen gemaakt van Robinia hout. Duurzaam, natuurlijk en uitermate geschikt voor het maken van speeltoestellen. De speelwaarden van de gekozen speeltoestellen zijn heel divers, schommelen, klimmen, glijden, klauteren, balanceren en noem maar op! Gegarandeerd veel speelplezier! 

Ondergrond

Voor dit project is er gekozen voor 2 soorten ondergronden, natuurlijk gras en tigermulch. De tigermulch, in een natuurlijke kleur uitgevoerd, is toepast bij de speeltoestellen waar de slijtage van de ondergrond over het algemeen groter is. Voor de rest van de speeltuin is er gekozen voor gras. De combinatie van speeltoestellen en de gekozen ondergrond zorgt voor een mooi uitziende nieuwe speelplek.


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland