0

Project: Gemeente Apeldoorn

  • Hofje zonder naam
  • Ontwerp
  • Productie
  • Montage
In de Rivierenbuurt in Apeldoorn was een speelveld waar de speeltoestellen aan vervanging toe waren. De gemeente benaderde ons voor deze klus. Een samenwerking waar we trots op zijn, want het resultaat mag er zijn. Prachtige Robinia speeltoestellen waar jong en oud uitdagend kan spelen. 

Opknapper

De speeltuin in de Rivierenbuurt was grondig aan vervanging toe. Voor deze opknapper klopte de gemeente bij Replay aan. De gemeente had zelf al grondig onderzoek gedaan naar welke speelwaarden en welke speeltoestellen ze graag terug zouden willen zien in de speeltuin. Daarnaast hadden ze ook al een voorstel gedaan in de vorm van een plattegrond, waar welk toestel zou moeten komen te staan. Wat een voorwerk!

Controle

Wij vinden het altijd erg leuk als de gemeente zoveel voorwerk doet en interesse toont in een nieuw project. En in dit geval zelfs de plattegrond maakt! Echter vinden wij het wel belangrijk dat ook alles klopt wat er staat, vandaar dat wij dan ook altijd ons kritisch oog over de ontwerpen laten gaan. Mag het zoals het nu ingedeeld is, lopen er geen leidingen onder het toestel door en noem maar op. Veiligheid voorop!

Hofje met toffe speelplek

Het hofje zonder naam kan nu omgetoverd worden naar het hofje met een toffe speeltuin. Het ontwerp van de gemeente was volledig correct en hebben we dus ook uit kunnen voeren zoals het plan was. De speelplek sluit mooi aan bij het groen wat al aanwezig was. De kinderen kunnen weer volop genieten van hun nieuwe speelplek.


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland