0

Project: Gemeente Leidschendam - Voorburg

  • Appelgaarde
  • Ontwerp
  • Productie
  • Montage

In de gemeente Leidschendam – Voorburg heeft een bestaande speeltuin een flinke metamorfose gekregen. De bestaande speeltoestellen waren verouderd en aan vervanging toe. Althans, dat was voor de meeste speeltoestellen het geval. Voor het uitvoeren van dit project klopte de gemeente bij ons aan. Samen hebben wij de nieuwe speeltuin gerealiseerd.

Wensenpakket

Het was de wens vanuit de gemeente om een flinke upgrade te geven aan de speelplek. Ze wilde graag meer speelwaarden toevoegen en meer uitdagende speeltoestellen terugzien in het nieuwe plan. Zoals bijvoorbeeld op het gebied van hoogteverschil.

Ook wilde de gemeente graag een soortgelijk speeltoestel plaatsen als het stalen birdsnest dat aanwezig was. Het driedelige duikelrek dat in de oude speeltuin stond was nog in prima staat. Dit mocht in de nieuwe speeltuin herplaatst worden.

Duidelijke wensen, waar wij zeker mee uit de voeten konden!

Verhoogde speelwaarde

Waar de speeltuin eerst bestond uit 3 speeltoestellen, bestaat deze nu uit 7 speeltoestellen, waarvan het al aanwezige duikelrek er 1 is. In plaats van het bestaande birdsnest is nu Vogelnestschommel Birdsnest geplaatst. Een Robinia variant van het stalen speeltoestel.

De overige speeltoestellen die geplaatst zijn, zijn ook allen van Robinia hout gemaakt. Zo vormt de speelplek één natuurlijk geheel in de wijk. De geplaatste speeltoestellen zijn een onze 4-zits wip, Speelcombinatie Lijsterbes, Veertoestel Kiekeboe en een kleine trampoline.

Succesvolle samenwerking

Wij hebben het leveren en plaatsen van de speeltoestellen verzorgd en KSP heeft gezorgd voor een ondergrond van zand. Samen met KSP voeren wij vaker projecten uit. Een samenwerking die altijd goed bevalt en ook deze keer weer heeft geresulteerd in een succesvol project. De buurtbewoners aan de Appelgaarde kunnen nu fijn van hun gloednieuwe speelplek gaan genieten!


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur
Adviseur spelen regio België

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure Benelux /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Joan Daniëls

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland