0

Project: Gemeente Hoogeveen

  • Keizersmantel
  • Ontwerp
  • Maatwerk
  • Montage
Gemeente Hoogeveen vroeg ons om een pannakooi te ontwerpen die precies op dezelfde positie moest komen als de oude pannakooi. Andere leveranciers konden dit niet bieden of waren veel te duur. Replay voldeed wel aan de eisen en daarom mochten wij dit project gaan uitvoeren. De klant is zeer tevreden met het eindresultaat en onze service.

Geschikte partner

Gemeente Hoogeveen benaderde ons met het verzoek om een offerte te maken voor een nieuwe pannakooi. Een van de belangrijkste eisen was dat de staanders van de nieuwe kooi precies op dezelfde positie zouden komen als die van de oude. Dit bleek echter een uitdaging waar andere leveranciers niet aan konden voldoen of die aanzienlijk hogere kosten met zich meebrachten. Wij konden daarentegen wel het juiste pakket bieden en daarom mochten wij aan de slag met deze uitdaging!

Pannakooi

Om dit tot een succes te maken is er een nauwkeurige analyse gemaakt van de bestaande opstelling. We zorgden ervoor dat ons ontwerp aan de specifieke eisen van de klant voldeed, zonder de kosten de pan uit te laten rijzen. De nieuwe pannakooi werd tijdig en correct geïnstalleerd. De klant is uitermate tevreden met het eindresultaat en press onze toewijding aan precisie en klanttevredenheid.

Maatwerk

Deze samenwerking onderstreept onze capaciteit om op maat gemaakte oplossingen te bieden die precies voldoen aan de eisen van onze klant, of het nu gaat om robinia hout of metaal, zelfs bij complexe projecten als deze kunnen wij een passend ontwerp bieden!


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland