0

Project: Gemeente Etten-Leur

  • Etten-Leur
  • Ontwerp
  • Productie
  • Montage
Voor gemeente Etten-Leur zijn wij een bekende partij. Al vaker hebben wij projecten voor hen mogen uitvoeren. Deze keer had de gemeente de behoefte om een aantal verschillende speelplekken een opknapbeurt te geven of uit te breiden. Ook deze keer mochten wij deze projecten voor hen uitvoeren. En zoals altijd met veel plezier!

Renovatieprojecten

De projecten die we in Etten-Leur hebben mogen uitvoeren noemen we ook wel renovatieprojecten. We hebben hier geen compleet nieuwe speelplekken gecreëerd, maar bestaande speelplekken opgeknapt en/of aangevuld met nieuwe speeltoestellen. Dit zijn altijd uitdagende projecten om uit te voeren, omdat je hierbij goed moet letten op de beschikbare ruimte die je hebt en de al aanwezige speeltoestellen. Je wilt natuurlijk wel dat je aanvulling perfect past bij de rest van de omgeving! Laten wij bij Replay Speeltoestellen dit soort uitdagingen nu net juist heel leuk vinden. Met veel plezier zijn we dus aan de slag gegaan.

Variërende speeltoestellen

De gemeente inventariseert altijd wat de wensen vanuit de buurt zijn en geeft ons deze wensen door, zodat wij aan de hand daarvan een plan kunnen samenstellen. Dat helpt ons altijd al een eind op weg om in de juiste richting te denken. Zo ook deze keer. Nadat ons ontwerp goed was gekeurd zijn we aan de slag gegaan.

Omdat alle speelplekken zich in een groene omgeving bevinden, zijn alle speeltoestellen die geplaatst zijn gemaakt van Robinia. De speelse vorm van deze houtsoort geeft het gevoel alsof kinderen midden in de natuur aan het spelen zijn. Dit geeft de wijken een mooie groene look.

De speeltoestellen die geplaatst zijn variëren van parcourstoestellen tot verschillende schommels en van een glijbaan tot een wip. Uitdagingen voor kinderen van alle leeftijdsgroepen kun je wel zeggen. Precies wat de gemeente wilde bereiken met deze nieuwe speeltoestellen.

Nieuwe speelervaring

Een project met een grootte als deze neemt best wat tijd in beslag. In totaal zijn wij dan ook zeker een half jaar bezig geweest, van begin tot einde. Maar dan heb je ook wat! Het resultaat mag er zeker zijn. De bewoners van Etten-Leur kunnen gaan genieten van een hele nieuwe speelervaring!


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur
Adviseur spelen regio België

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure Benelux /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland