0

Project: Gemeente Best

  • Dennenhei - Best
  • Ontwerp
  • Montage
In de gemeente Best hebben wij niet één, maar twee nieuwe speeltuintjes mogen ontwerpen en inrichten! Voor deze gemeente hebben wij al vaker projecten mogen waarmaken, dus vonden wij het leuk dat we ook weer voor deze twee speelplekken mochten zorgen. Zo maken we niet opnieuw de gemeente blij, maar ook de omwonende van de twee speelveldjes.

Veelzijdig spelen op de Dennenhei

Een van de speelplekken ligt op de Dennenhei. Op deze plek waren al wat speeltoestellen aanwezig, dus was het bij het kiezen van het nieuwe toestel belangrijk dat het bij de rest van de omgeving zou passen. De keuze is uiteindelijk op Locomotief Lasse gevallen. Deze speelcombinatie in de vorm van een trein is gemaakt van verduurzaamd grenen. Speeltoestellen gemaakt van deze materiaalsoort zijn in verhouding vaak wat voordeliger en dat terwijl er veel speelfuncties in één toestel zitten. Op deze mooie trein kun je klimmen, er weer vanaf glijden en spelletjes spelen op de speelpanelen. Genoeg variatie dus!

Voor alle leeftijden

De tweede speeltuin die we onder handen hebben mogen nemen ligt op de Pluisheuvel. Ook in dit speeltuintje waren al wat toestellen aanwezig waar de nieuwe speeltoestellen bij moesten passen. Hier is de keuze gevallen op Speelcombinatie Roos en een mini vogelnestschommel. De speelcombinatie spreekt vele doelgroepen aan en is wat meer gericht op grotere kinderen, terwijl de vogelnestschommel ook de allerkleinste bewoners van de buurt aanspreekt. Zo is het een speeltuin die voor alle kinderen interessant is en waar ze zich uren kunnen vermaken.

Ook hier is in de speelcombinatie voor het materiaal verduurzaamd grenen gekozen. De vogelnestschommel is gemaakt van RVS. Beide zijn het materiaalsoorten die lang mee gaan, dus de buurt kan nog jaren van deze mooie speelplek genieten.

Trots!

Wanneer we met onze speeltoestellen zoveel mensen blij kunnen maken en zoveel kinderen kunnen aanspreken zijn wij ook blij! We kijken dus met trots terug op deze afgeronde projecten voor de gemeente Best.


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland