0

Project: Basisschool Sint-Clara

  • Arendonk
  • Ontwerp
  • Maatwerk
  • Productie
  • Montage
In het Belgische Arendonk ligt Basisschool Sint-Clara. Het schoolplein van deze basisschool was aan een upgrade toe! Dit was een wens vanuit de schooldirectie, maar natuurlijk iets wat voor de kinderen super leuk is. Voor het inrichten van dit nieuwe speelterrein klopte de school bij ons aan.

Diversiteit

De wens was om het speelterrein een opfrisbeurt te geven. Het was tijd voor een andere inrichting met nieuwe speelelementen. Daarbij vond de school het belangrijk dat het een avontuurlijke buitenspeelplek zou worden. Op die manier zouden zowel de allerkleinste als de allergrootste kinderen aangesproken worden. Iets wat bij een basisschool altijd van belang is.

Een mooi wensenpakket waar wij wel mee uit de voeten konden. We gingen dan ook direct aan de slag met een ontwerp en toen dit was goedgekeurd konden we aan de productie en montage beginnen.

Natuurlijk spelen

Om het natuurlijk avontuurlijk spelen naar voren te brengen hebben we voor speeltoestellen van Robinia gekozen. Het is een mooie combinatie van speelelementen geworden die een brede doelgroep aanspreken. Zo is Speelcombinatie Superklim geplaatst, een speelparcours, stelten, stapstammen, de Mohawk en een dubbele glijbaan. Een divers en uitgebreid resultaat.

Om de natuurlijke look van het nieuwe schoolplein nog meer door te voeren is er voor een valdempende ondergrond van houtsnippers gekozen. Helemaal naar wens dus!

Tevreden klant

De kinderen van de Sint-Clara school in Arendonk kunnen na een project van een aantal maanden volop gaan genieten van hun nieuwe schoolplein. De directie is heel tevreden met het eindresultaat: ‘’ Het is een prachtig schoolplein geworden.’’ Een fijne reactie van een fijne opdrachtgever!


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland