0

Project: Speelplan

  • Baljuwstraat - Nijmegen
  • Ontwerp
  • Maatwerk
  • Productie
  • Montage
In samenwerking met Speelplan is er voor de gemeente Nijmegen een nieuwe sportplek ontworpen. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om actief te zijn, deze speelplek heeft sportmogelijkheden voor iedereen!

Een échte sportstraat

Samen sporten is niet alleen goed voor je fysieke gezondheid, maar het biedt ook de kans om deel uit te maken van een hechte gemeenschap. De vreugde van het samen presteren, het behalen van doelen en het vieren van overwinningen is iets wat sporters sterk met elkaar verbindt. Voor het behalen van deze doelen is het niet direct nodig om lid te worden van een vereniging.

Zo ook in de Baljuwstraat in Nijmegen, waar sport een belangrijk aspect is. Je vindt er maar liefst twee sportclubs! RKSV Brakkenstein heeft hier zijn thuisbasis en speelt hier zijn voetbalwedstrijden. Nijmegen Atletiek maakt het sportplaatje aan clubs compleet.

Outdoor fitnesstoestellen

Voor de aanvulling van de ‘sportstraat’ heeft Speelplan een mooi ontwerp gemaakt met o.a. onze Klimpalen SalernoRobinia steps en een aantal hordes. De sportplek werd compleet door de toevoeging van de Motion Wood 115Motion Wood 114 en de Opklimwand.

Bootcampen

Samen bootcampen in de buitenlucht is een ervaring die in de Baljuwstraat in Nijmegen nu nog specialer wordt. De groenstrook op de Baljuwstraat was al voorzien van twee goed onderhouden sportclubs, maar is nu ook een bootcampplek rijker. Samen sporten is nog nooit zo leuk geweest!


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland