0

Project: Gemeente Ede

  • Honingklaver
  • Ontwerp
  • Productie
  • Montage

In de gemeente Ede zijn verschillende projecten tegelijkertijd uitgevoerd. Verspreid over de gemeente zijn speeltuintjes van groot en klein formaat opgeknapt. Zo ook het speeltuintje in de straat Honingklaver in Bennekom. Bij deze speelplek was het zo dat een aantal toestellen aan vervanging toe waren. Dat is dan ook precies wat we voor deze plek hebben gedaan.

Nieuwe speeltoestellen

De speeltuin aan de Honingklaver bestaat uit een verzameling van speeltoestellen voor kinderen van verschillende leeftijden. Op twee plekken werd het tijd om het huidige speeltoestel te vervangen door een nieuw toestel. Het was hierbij de bedoeling dat nieuwe speeltoestellen een echte toevoeging zouden zijn voor de speelplek en aan zouden sluiten op het geheel.

Wens vanuit de buurt

De gemeente kreeg vanuit de buurtbewoners te horen dat zij graag een wip en een zithoekje zouden hebben in de speeltuin. Deze wensen werden bij ons voorgelegd en aan de hand daarvan hebben wij een voorstel gedaan. Dit voorstel werd weer aan de buurtbewoners getoond en vervolgens kwam er een akkoord. We mochten aan de slag met de uitvoering!

Onderaannemer

Uiteindelijk is er gekozen voor een 4-zitswip in de kleuren rood en blauw en een picknickset. De wip is een leuke toevoeging, omdat er met meerdere kinderen tegelijk op gespeeld kan worden. Daarnaast is het hebben van een fatsoenlijke zitplek in een speeltuin altijd een mooie toevoeging. Zo kunnen ouders hun spelende kinderen gezelschap houden en goed in de gaten houden.

De speeltoestellen zijn door een onderaannemer uit de buurt geleverd. Wanneer dit mogelijk is stemmen wij hier graag mee in. Dit houdt de transportlijn zo kort mogelijk, wat met het oog op milieuvriendelijkheid de beste beslissing is. Een win-winsituatie voor mens en natuur!


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur
Adviseur spelen regio België

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure Benelux /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland