0

Project: Gemeente Ede

  • Sterrenbos
  • Productie
  • Montage

De bewoners van de straat Sterrenbos in het Gelderse Ede zijn erg tevreden. Het speeltuintje aan deze straat heeft namelijk net een metamorfose ondergaan. De gemeente wilde de huidige speeltoestellen namelijk graag eens vervangen. Het werd tijd voor iets nieuws. Aangezien wij al verschillende projecten voor de gemeente hadden lopen, mocht wij ook het speeltuintje in de straat Sterrenbos onder handen nemen.

Een duidelijke wens

De speeltoestellen die al in het speeltuintje stonden waren gemaakt van Robinia hout. Het was dan ook de wens vanuit de gemeente om de speeltoestellen te vervangen met nieuwe Robinia speeltoestellen. Ook wilde ze graag speeltoestellen terugzien met een soortgelijke speelwaarde. De buurtbewoners kwamen namelijk altijd graag in het speeltuintje.

Daarnaast hadden de omwonenden nog de wens om iets met hangringen te doen. Een duidelijk wensenlijstje dus! Met alle informatie op zak gingen wij aan de slag met het maken van het ontwerp.

Samen op avontuur

Een dubbele schommel en een speelcombinatie. Dat waren de speeltoestellen die al aanwezig waren in het speeltuintje in Ede. De dubbele schommel hebben wij vervangen door een nieuwe dubbele schommel van Robinia. En ook is er een nieuwe speelcombinatie gekomen. Met hangringen natuurlijk!

De keuze is gevallen op Speelcombinatie Dadel. Een speelcombinatie met enorm veel speelelementen. Je kunt erop klimmen, klauteren, duikelen en balanceren. En het grootste voordeel: het speeltoestel nodigt enorm uit om los te gaan met je fantasie. Kinderen kunnen er rollenspellen spelen en zo samen op avontuur.

Drukbezocht

De buurtbewoners en de gemeente zijn erg blij met de vervanging van de speeltoestellen. Het druk bezochte speeltuintje valt nu nog meer in de smaak dan het al deed!


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland