0

Project: Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

  • Diverse speelplekken
  • Productie
  • Montage

De Gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft speelplekken gerenoveerd met de toestellen van Replay. De werkzaamheden werden aanbesteed, waarbij Jos Scholman als uitvoerende aannemer werd gekozen. Scholman zorgde daarnaast ook voor de plaatsing van de nieuwe toestellen. De speelplekken zijn nu vernieuwd en worden enthousiast gebruikt door kinderen.

Renovatie

De Gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft recentelijk besloten om een aantal speelplekken te renoveren om de speelomgevingen voor kinderen te verbeteren. De gemeente, bekend om haar zorgvuldige benadering, maakt altijd zelf de ontwerpen voor deze projecten. Voor deze renovatieronde viel de keuze op de speeltoestellen van Replay. En daar waren wij natuurlijk erg blij mee!

Samenwerking

Naast de vervanging van de speeltoestellen waren er aanvullende werkzaamheden nodig om de speelplekken volledig te vernieuwen. Om deze werkzaamheden uit te voeren, heeft de gemeente een gedetailleerd bestek opgesteld. Dit bestek werd openbaar gemaakt zodat aannemers hierop konden inschrijven, wat leidde tot een transparant en concurrerend aanbestedingsproces.

Uit de verschillende inschrijvingen kwam Jos Scholman als de winnende aannemer naar voren. Met Jos Scholman hebben we een vruchtbare samenwerking gehad om de renovaties tot een succes te maken. Hun expertise en toewijding aan kwaliteit hebben een grote bijdrage geleverd aan het project. Het bedrijf heeft de plaatsing van de nieuwe speeltoestellen uitgevoerd en zorgde ervoor dat de speelplekken aan alle eisen, veiligheid en gebruiksplezier voldeden.

Nieuwe energie

De speeltoestellen van Replay, geplaatst door Jos Scholman, integreren prachtig in de vernieuwde speelplekken en bieden kinderen een breed scala aan speelmogelijkheden. Van klimmen en glijden tot schommelen en balanceren, de nieuwe toestellen stimuleren verschillende vormen van spel en fysieke activiteit.

De renovatie is succesvol afgerond en de vernieuwde speelplekken worden al enthousiast gebruikt door kinderen en hun ouders.


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland