0

Project: Gemeente Breda

  • Lange Weide
  • Ontwerp
  • Productie
  • Montage

In de speeltuin aan de Lange Weide in de gemeente Breda is het oude toestel vervangen door een nieuw, natuurlijk speeltoestel die dezelfde speelwaarden biedt als het oude toestel. Speelcombinatie Zilverspar, gemaakt van Robinia hout, integreert harmonieus in de omgeving en biedt dezelfde variatie aan activiteiten als het oude toestel. Ouders en kinderen zijn enthousiast over de vernieuwde speelomgeving. Het speeltuin is weer een populaire plek waar kinderen veilig en vrolijk kunnen spelen.

Trouwe dienst

In de speeltuin aan de Lange Weide stond een speeltoestel al jaren trouw dienst te doen. Echter, na jaren intensief gebruik was het toestel duidelijk aan vervanging toe. Veiligheid stond voorop, maar ook het behoud van de speelse sfeer en de speelwaarden die de oude toestellen boden, waren cruciale factoren in het vernieuwingsproces.

Vernieuwing

Bij het selecteren van het nieuwe speeltoestel werd er zorgvuldig gekeken naar ontwerpen die een natuurlijke sfeer zouden toevoegen in de speeltuin. Het doel was om toestellen te integreren die zowel aantrekkelijk zijn voor kinderen als harmonieus in de bestaande omgeving passen. Houten structuren en natuurlijk ogende materialen werden verkozen boven het gebruik van felgekleurde elementen, wat bijdroeg aan een esthetisch aangename en uitnodigende speelomgeving.

Naast de esthetiek was het behoud van dezelfde speelwaarden essentieel. De oude speeltoestel bood diverse mogelijkheden voor klimmen, glijden en balanceren, en het was belangrijk dat de nieuwe toestellen deze variatie aan activiteiten zouden voortzetten. 

Druk bezocht

Sinds de installatie van het nieuwe speeltoestel is de speelplek weer tot leven gekomen. Ouders en kinderen zijn enthousiast over de nieuwe mogelijkheden en de natuurlijke uitstraling van het toestel. De speeltuin is weer een populaire plek geworden waar kinderen veilig en vrolijk kunnen spelen, terwijl ouders genieten van de rustgevende omgeving.


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland