0

Project: ZooParc - Fase 1

  • Overloon
  • Ontwerp
  • Maatwerk
  • Productie
  • Montage
Altijd al een keer op expeditie willen gaan in het mooie Afrika? Daar hoef je helemaal niet ver voor te gaan! ZooParc Overloon, in de provincie Noord-Brabant, is één groot expeditie-park vol wilde dieren en avontuur. Zeker nu er sinds kort twee toffe, nieuwe speelplekken bij zijn, geheel in thema. Deze speelplekken hebben wij voor het park mogen realiseren.

Nóg meer speelwaarde

Eerder dit jaar hebben wij voor ZooParc Overloon een nieuwe speelplek mogen realiseren in het Ngorongoro gebied. Een maatwerk speeltoestel geheel in Afrikaanse stijl was hier het resultaat. Een prachtig speeltoestel dat helemaal op gaat in zijn omgeving! Een echte toegevoegde waarde voor dit gebied. Maar dat was niet alles. Eind oktober hebben we in het Madidi gebied een nog imposanter maatwerk speeltoestel mogen opleveren!

Voor iedereen

De wensen voor het nieuwe speeltoestel in het Madidi gebied waren kort en bondig: "Een speeltuin voor iedereen". En die uitdaging zijn wij aangegeaan, met als resultaat een maatwerk speeltoestel in de stijl van het Madidi gebied. 

Zwier door de jungle met de kabelbaan, beklim de hoge torens om van het prachtige uitzicht te genieten en verken de wilde jungle via het rolstoelpad. Dit speciale pad zorgt ervoor dat elk kind gebruik kan maken van deze mooie speelplek, ook als je gebonden bent aan een rolstoel. Zo wordt een dagje uit voor iedereen onvergetelijk! 

Uitbreiding voorjaar

De opgeleverde speelplek bestaat uit twee fases. De speelelementen van fase 1 zijn gericht op inclusief spelen, de grotere torens voor de oudere jeugd en een dubbele kabelbaan voor iedereen! Naar verwachting wordt de speelplek in het voorjaar van 2024 verder uitgebreid (fase 2). Deze uitbreiding zal voornamelijk gericht zijn op de jongere doelgroep.

Na deze uitbreiding is de speelplek helemaal compleet en kan elk kind zich urenlang amuseren in deze mooie speeltuin!


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland