0

Project: Stichting Speeltuin 'De Veilige Haven'

  • IJmuiden
  • Ontwerp

Het is een waar begrip in IJmuiden: Stichting Speeltuin ‘De Veilige Haven'.  Een speeltuin die geheel draait op vrijwilligers en zich al meer dan 80 jaar inzet voor het speelplezier van kinderen tot 12 jaar. De Veilige Haven is al jarenlang een vaste klant van ons en we hebben al regelmatig speeltoestellen mogen leveren aan deze mooie speelplek. Laatst hebben we weer een nieuw speeltoestel aan dit lijstje toegevoegd!

Wensen vanuit de opdrachtgever

Deze keer was de stichting speeltuin op zoek naar een speeltoestel dat als echte blikvanger zou dienen een veel speelwaardes in één te bieden heeft, zodat meerdere kinderen er tegelijk op kunnen spelen. Daarnaast vinden de eigenaren van de speeltuin het ook altijd belangrijk dat er met duurzame materialen gewerkt wordt. Zo weten ze zeker dat de speeltoestellen lang mee gaan!

Het gekozen speeltoestel

Samen zijn we om tafel gegaan en hebben we alle mogelijkheden bekeken. Uiteindelijk is de keuze gevallen op Speeljungle Brazilië. Een groot klim- en klauterspeeltoestel dat bestaat uit twee torens met verschillende glijbanen en een tal aan andere onderdelen waarop kinderen zich uren kunnen vermaken. De speeljungle is zo groot dat er veel kinderen tegelijk gebruik van kunnen maken.

Qua materiaal is er gekozen voor gecoat metaal. Deze duurzame materiaalsoort is goed bestand tegen verschillende invloeden van buitenaf, waardoor het toestel gegarandeerd jarenlang mee kan gaan!

Eyecatcher in de speeltuin

Toen eind februari 2023 de speeltuin voor het nieuwe speelseizoen weer geopend werd, werd het gloednieuwe speeltoestel direct aan het publiek gepresenteerd. Inmiddels hebben er al veel kinderen gebruik gemaakt van deze leuke speeljungle en vormt het toestel een echte eyecatcher in de speeltuin!


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland