0

Project: Speeltuinvereniging Dillenburg

  • Ridderkerk
  • Ontwerp
  • Montage
Speeltuinvereniging Dillenburg had een verouderd toestel dat vervangen moest worden. Na overleg ter plaatse over de mogelijkheden, zorgde de klant via sponsoring voor de financiering. Wij leverden en installeerden het nieuwe toestel en de ondergrond, terwijl de klant het oude toestel zelf verwijderde. De vernieuwde speeltuin wordt nu enthousiast gebruikt door kinderen en ouders.

Vervanging

Speeltuinvereniging Dillenburg klopte bij ons aan voor het oude speeltoestellen te vervangen. Het toestel voldeed niet langer meer aan de wensen en eisen van de gebruikers. Om een passende oplossing te vinden, is onze adviseur Jordy samen met de klant ter plaatse gegaan om de huidige situatie te bekijken en de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Sponsoring

Tijdens het bezoek is er uitgebreid overlegd over de wensen van de klant en de beschikbare opties. Hieruit is Klimcombiatnie Dylan ontstaan. Om het nieuwe speeltoestel te kunnen realiseren heeft de speeltuinvereniging middels sponsoring het financiële deel bij elkaar weten te krijgen.

Renovatie

Onze opdracht bestond uit het leveren en installeren van een nieuw speeltoestel dat zowel veilig als aantrekkelijk is voor kinderen van verschillende leeftijden. Daanaast zorgden we samen met onze partner voor de installatie van nieuw kunstgras om de speelomgeving nog veiliger te maken. Het kunstgras biedt een zachte ondergrond die de impact van vallen vermindert, wat bijdraagt aan de algehele veiligheid van de speelplaats.

Het verwijderen van het oude speeltoestel werd door de klant zelf uitgevoerd, wat hen niet alleen kostenbesparing opleverde, maar ook een gevoel van betrokkenheid. Deze gezamelijke inspanning resulteerde in een succesvolle samenwerking waarbij beide partijen hun expertise optimaal konden inzetten.

 


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland