0

Project: Gemeente Zaltbommel

  • Goudenregenlaan
  • Ontwerp
  • Productie
  • Montage

Langs de Goudenregenlaan, die zich in Zaltbommel bevindt, is al jarenlang een speeltuintje te vinden. De speelplek ligt midden op een groen gebied in de wijk. Het is een geliefde plek waar kinderen graag komen spelen. De speeltoestellen waren na al die jaren echter wel eens aan vervanging toe. Vandaar dat de hele speeltuin direct onder handen is genomen.

Diverse speelwaarden

In de wijk wonen kinderen van allerlei verschillende leeftijden. De oude speeltoestellen waren zeer divers qua speelwaarden, dus die wens was er voor de nieuwe speeltoestellen ook. Het geluk van de speeltuin aan de Goudenregenlaan is dat de beschikbare ruimte vrij groot is. Daar kunnen dus wel wat speeltoestellen terecht!

De gemeente ging voor dit project zelf op onderzoek naar geschikte speeltoestellen. Ze vonden op onze website een mooi aanbod en stelde hun favoriete speeltoestellen samen.

Voor alle leeftijden

De samenstelling van de speeltoestellen is heel divers geworden en spreekt kinderen van alle leeftijden aan. Zo kunnen de wat oudere kinderen helemaal lost gaan op Klimpiramide Euromast, Duikelrek Tumble en Veertoestel Steiger. Voor de kleinere kinderen is er een wip geplaatst, Speelpaneel Fabriek en Combischommel Pinguin met boxschommelzitje.

Ook is er een speeltoestel geplaatst dat voor kinderen van alle leeftijden geschikt is: Speelboot Kameleon. Dit speeltoestel heeft veel verschillende speelwaarden te bieden en is zo ruim dat er meerdere kinderen tegelijk op kunnen spelen. Zo kan iedereen uit de wijk samenkomen en samenspelen.

Groene uitstraling

Het speciale aan de speeltoestellen in het speeltuintje aan de Goudenregenlaan is dat deze allen van dezelfde materiaalsoort zijn gemaakt én dezelfde kleuren hebben. Het materiaal dat gekozen is, is verduurzaamd grenen en voor elk speeltoestel is de groene variant gekozen. Samen met de ondergrond van houtsnippers zorgt dit voor een mooi geheel dat perfect aansluit om de groene omgeving waarin de speeltuin zich bevindt!


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland