0

Project: Speelplan

  • Waterspeeltuin Jan Edenpad
  • Ontwerp
  • Maatwerk
  • Productie
  • Montage

De gemeente Nijmegen was voor een waterspeeltuin op zoek naar een nieuwe invulling. Hiervoor klopte ze aan bij Speelplan. Zij maakten een ontwerp, maar de gemeente had hun oog laten vallen op een speeltoestel van ons. Hierdoor is er weer een mooi samenwerkingsprojecten ontstaan tussen Speelplan en Replay!

Wens

De gemeente Nijmegen klopte met hun wensen voor de nieuwe speeltuin aan bij Speelplan. Echter had de gemeente hun oog laten vallen op een speeltoestel van Replay Speeltoestellen, namelijk Piratenschip Black Pearl. Speelplan heeft ons hierdoor betrokken bij dit toffe project. Naast een groot schip was er nog de wens voor een waterspeeltoestel. 

Waterspeeltuin

Deze wensen hebben wij vertaald met als thema: Waterspeeltoestellen. Voor het waterspeeltoestel is er gekozen voor Waterspeelplaats Waddenzee, waarbij watergoten gecombineerd zijn met waterbakken voor extra veel speelplezier. Helaas was het budget voor de speelplek niet toerijkend om deze waterspeelplaats te combieren met het gewenste piratenschip. Al snel kwamen we bij een iets kleiner schip uit, Piratenschip Zwarte Valk. Deze voldeed aan de wensen en heeft dus zijn intrede mogen doen in het ontwerp van de speeltuin.

Tijdsduur

Het gehele traject van ontwerp tot oplevering heeft ongeveer 1 jaar geduurd. Vorig jaar maart heeft Speelplan het eerste ontwerp gemaakt voor de gemeente, maart dit jaar hebben wij de speeltoestellen mogen plaatsen. De kinderen kunnen nu alweer een dik halfjaar van de nieuwe speelplek genieten!


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland