0

Project: OBS de Toonladder

  • Nieuwegein
OBS de Toonladder zag een mooi speeltoestel met een natuurlijke uitstraling op onze website en nam contact met ons op voor de mogelijkheden. Samen bespraken we hun wensen en bekeken we de locatie. Een belangrijke wens was dat het toestel geschikt moest zijn voor de onderbouw, het liefst met meerdere klimopgangen. Dat is met dit toestel goed gelukt!

Persoonlijke benadering

OBS de Toonladder benaderde ons nadat ze een speeltoestel met een natuurlijke uitstraling op onze website hadden gezien dat hen erg aansprak. Samen met de klant bespraken we hun wensen en bezochten we de locatie om de mogelijkheden te bekijken. Het was belangrijk dat het nieuwe speeltoestel geschikt zou zijn voor de onderbouw en dat het meerdere opgangen had, zodat er diverse uitdagingen aanwezig waren voor de kinderen.

Ontwikkeling

Na zorgvuldige afweging en overleg is er gekozen voor een speeltostellen dat perfect past bij de behoeften van de school, namelijk Speelcombinatie Lelie. Het toestel heeft diverse opgangen die speciaal zijn ontworpen om jonge kinderen uit te dagen en te helpen bij het ontwikkelen van motorische vaardigheden. De natuurlijke uitstraling van het toestel past bij het schoolplein en zorgt voor een speelse en uitnodigende sfeer op het schoolplein.

Tevreden afnemer

De klant is dan oko zeer tevreden over onze werkwijze en ons mooie product. Ze waardeerden onze persoonlijke benadering en ons vermogen om mee te denken en oplossingen op maat te bieden. Het eindresultaat is een speeltoestel dat niet alleen functioneel en veilig is, maar ook esthetisch aantrekkelijk en passend bij de omgeving van het schoolplein.


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland