0

Project: Kindcentrum de Oude Vaart

  • Terneuzen
  • Ontwerp
  • Productie
  • Montage
De speelplek van Kindcentrum de Oude Vaart heeft een fantastische upgrade gehad met nieuwe speeltoestellen voor iedereen. Waar mogelijk zijn oude materialen hergebruikt, zoals te zien is bij de speelheuvel. Dit draagt bij aan een duurzaam project.

Upgrade speelplek

De speelplek van deze kinderopvang heeft een fantastische upgrade gehad! De bestaande speeltoestellen zijn vervangen door moderne en uitdagende structuren die alle kinderen zullen aanspreken. Veiligheid en plezier staan voorop, met de nieuwe schommel, parcourstoestel, blotevoetenpad en klimheuvel. De klimheuvel is voorzien van Tigermulch waardoor deze altijd mooi blijft. Het ontwerp is zorgvuldig samengesteld op basis van de behoeften en wensen van de klant, waardoor het perfect aansluit bij de dagelijkse activiteiten van deze kinderopvang.

Hergebruik

Een belangrijk aspect van deze upgrade is het hergebruik van materialen. In het ontwerp is er een voorstel gedaan om de oude glijbaan en kruipbuis te hergebruiken. De klant was erg verrast hierdoor, aangezien ze geen idee hadden dat dit mogelijk was. Maar natuurlijk waren ze hier wel erg blij mee. Dit hergebruik draagt bij aan een duurzaam project en maakt het mogelijk om met een beperkt budget toch een hoogwaardige speelomgeving te creëren.

Samenwerking

De samenwerking tussen de klant en de opdrachtgever is uitstekend verlopen. Van begin tot eind werd de klant goed geïnformeerd over de mogelijkheden van het project en de voortgang hiervan. Wat zorgde voor een fijne samenwerking en een mooi traject!

De nieuwe speelplek is een groene, duurzame en inspirerende omgeving waar kinderen kunnen spelen en groeien. De combinatie van moderne voorzieningen, het hergebruik van materialen en de gezamenlijke inspanning van iedereen binnen de kinderopvang maakt dit project tot een voorbeeld van hoe we samen de omgeving voor onze kinderen kunnen verbeteren. 


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland