0

Project: Gemeente Kaag en Braassem

  • Dirk Thomaszstraat
  • Buurtparticipatie
  • Ontwerp
  • Montage
De gemeente vroeg ons mee te denken over de renovatie van de speelplek. Na het inventariseren van de wensen van buurtbewoners, presenteerden we enkele opties tijdens een bijeenkomst. We combineerden de voorkeuren tot een optimale versie die aan alle wensen voldeed. Onze klant waardeerde onze communicatie en gaf ons als eindcijfer een 8.

Buurtparticipatie

Vanuit de gemeente kwam de vraag of wij wilden meedenken over de renovatie van de speelplek. Nadat de wensen van de buurtbewoners waren geïnventariseerd, hebben wij tijdens een bewonersbijeenkomst op de speelplek een aantal opties gepresenteerd. Dit proces zorgde voor actieve betrokkenheid van de buurt bij het project.

Optimalisatie

Er kwam een duidelijke voorkeur naar voren, echter met de wens voor een toestel uit een andere optie. In samenspraak hebben we toen een optimale versie ontwikkeld die ook deze laatste wens integreerde. Deze aanpak zorgde voor een speelplek die volledig voldeed aan de verwachtingen en wensen van de buurtbewoners.

Fijne samenwerking

De klant gaf aan dat hij een prettige communicatie heeft ervaren gedurende het gehele project. Onze transparante en betrokken aanpak werd gewaardeerd, en we zijn beloond met een cijfer 8 voor onze inspanningen. Dit cijfer onderstreept de succesvolle samenwerking en de tevredenheid van de klant.


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland