0

Project: Gemeente Nijmegen

  • Oude Weurtseweg - Nijmegen
  • Ontwerp
  • Montage
De oude speeltoestellen aan de Oude Weurtseweg in Nijmengen waren aan vervanging toe. Voor de renovatie van deze speeltuin klopte de gemeente bij ons. Deze uitdaging zijn wij natuurlijk meteen aangegaan!

Oude speelplek

De speelplek aan de Oude Weurtseweg was aan vervanging toe, de speeltoestellen waren door al het spelen simpelweg op. De wens van de gemeente: "Speeltoestellen met een lange levensduur en ongeveer dezelfde speelwaarden zoals de speeltuin ze nu kent". Met deze wensen zijn onze designer aan de slag gegaan.

Lange levensduur

De grootste eis van de gemeente was dat de speeltoestellen lang mee zouden moeten gaan en dat deze daarbij ook vandalisme bestendig moesten zijn. Omdat de oude speelplek bestond uit Robinia toestellen, wilden ze deze keer voor een ander materiaal gaan dat voldoet aan de gestelde eisen. Hierbij kwamen we al snel uit op speeltoestellen van gecoat metaal. 

Eenheid

Bij het kiezen van de speeltoestellen is er ook rekeningen gehouden met de kleurrijke uitstraling. Zo zijn er twee hoofdkleuren gekozen voor de speeltoestellen: geel en groen. Deze zie je dan ook terug in elk toestel, waardoor de gehele speeltuin één mooi geheel wordt. De speeltuin is voorzien van een grote speelcombinatie, diverse schommels, een wip, een duikelrek en een vrijstaande glijbaan.


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland